اهمیت سفارش غذاهای ایرانی در برنامه هفتگی

یکی از پیامدهای سبک زندگی مدرن، کم و کمتر شدن وقت روزانه ما برای غذا پختن، یا حتی غذا خوردن است. از این رو، خیلی از خانواده‌های ایرانی در طول سال‌های اخیر، گرایش زیادی به سفارش غذا از رستوران‌ها برای مصرف خانوار یا حتی مهمانی‌های بزرگ و کوچک خود پیدا کرده‌اند. در این میان متاسفانه، غذاهای ایرانی کمی مورد اغفال واقع شده‌اند و ما کمتر به فکر سفارش و مصرف آنها می‌افتیم. این در حالی است که غذاهای ایرانی، هم عطر و طعم خاص و دلپذیری دارند و هم معمولا به دلیل ترکیبات غذایی که در خود جای داده‌اند، می‌توانند ارزش تغذیه‌ای وعده غذایی ما هم را بالا ببرند.

انواع غذاهای ایرانی مانند خورش بادمجان، خورش قیمه، خورش قرمه‌سبزی، خورش کرفس، عدس پلو، لوبیاپلو، خورش آلواسفناج و…. هم حاوی گوشت هستند، هم سبزیجات دارند، هم حجم مناسبی از ادویه‌ها را در خود جای داده‌اند و هم برخی از آنها، حاوی حبوبات هستند. از این رو، مصرف غذاهای ایرانی می‌تواند به صورت یکجا، حجم مناسبی از پروتئین، ویتامین، آنتی‌اکسیدان‌ها، روی، پتاسیم و منیزیم مورد نیاز بدن را تامین کند و هزینه کمتری هم بر دوش خانوار بیندازد.

از طرف دیگر و به گفته متخصصان تغذیه، غذاهای ایرانی به دلیل وجود سبزیجات و معمولا آبدار بودن، نیاز به مصرف نوشیدنی همراه غذا را تا حد زیادی برای مصرف‌کننده از بین می‌برند و همین مساله باعث می‌شود که شما کمتر تمایل به مصرف نوشابه با این غذاها پیدا کنید. به این ترتیب، کالری کمتری با یک وعده غذایی به بدن‌مان خواهید رسید. پس یادتان باشد که برای مهمانی ناهار جمعه این هفته، سفارش آبگوشت یا قیمه بادمجان را فراموش نکنید.

این مطلب توسط سلامتیسم تهیه شده است.