طرز تهیه شکلات صبحانه جذاب (۳ مدل متنوع)

شکلات صبحانه محبوب همه است. یک لایه شکلات که روی نان گرم قرار می‌گیرد، دل هر کسی را می‌برد. شاید باور نکنید ولی طرز تهیه شکلات صبحانه بسیار آسان است و به راحتی با چند ماده ساده می‌توانید آن را در خانه درست کنید.

این باور که شکلات صبحانه فقط برای صبحانه است، اصلاً درست نیست. می توانید با استفاده از این خوردنی خوشمزه انواع دسر، کیک و پنکیک درست کنید. حتی برای تزیین کیک شکلاتی هم از شکلات صبحانه استفاده کنید. اگر دوست دارید با طرز تهیه شکلات صبحانه آشنا شوید همراه اسنپ فود باشید.

در مقاله طرز تهیه کیک شکلاتی نیز به نحوه تهیه کیک شکلاتی در ۵ دقیقه پرداخته ایم.

شکلات صبحانه فندقی (نوتلا)

نوتلا یکی از انواع شکلات صبحانه‌های فندقی است که طرفداران بی شماری دارند. این شکلات با وجود طعم بی‌نظیرش، روش تهیه آسانی دارد.

مواد لازم برای تهیه شکلات صبحانه

  • فندق یک پیمانه
  • شکلات شیری خرد شده ۳۵۰ گرم
  • روغن مایع (کانولا) دو قاشق غذاخوری
  • پودر قند یا شکر قنادی سه قاشق غذاخوری
  • پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری
  • عصاره وانیل نصف قاشق چای‌خوری
  • نمک سه چهارم قاشق چای‌خوری

شکلات صبحانه فندقی (نوتلا)

طرز تهیه شکلات صبحانه فندقی

برای تهیه شکلات صبحانه فندقی ابتدا باید فندق‌ها را برشته کنید. فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید تا گرم شود.

فندق‌ها را روی سینی فر پخش کنید و برای حدود ۱۲ دقیقه داخل فر بگذارید تا برشته شوند. آن‌ها را داخل دستمال تمیز یا حوله آشپزخانه بگذارید و با فشار زیاد مالش دهید تا پوسته‌های آن جدا شود. سپس بگذارید تا مغز فندق بدون پوسته کاملاً خنک شوند.

شکلات‌ها را به روش بن ماری یا در ماکروویو ذوب کنید. خوب هم بزنید تا یکدست شوند و بگذارید تا خنک شوند.

فندق‌ها را با کمک یک غذا ساز کاملاً خرد کنید. در حدی که حالت پودری بگیرند. سپس روغن، شکر، پودر کاکائو، وانیل و نمک را اضافه کنید و بگذارید تا داخل مخلوط کن خوب با هم ترکیب شوند.

شکلات ذوب شده را به این ترکیب اضافه کنید و غذا ساز را روشن کنید. مخلوط کردن این مواد را تا حدی ادامه دهید که هیچ تکه درشتی از فندق باقی نماند.

سپس آن را در یک شیشه مربا بریزید و فرصت دهید تا در دمای اتاق خوب سرد شود. شکلات صبحانه خانگی شما آماده است. این شکلات صبحانه را می‌توانید برای دو هفته در دمای اتاق نگه دارید.

طرز تهیه شکلات صبحانه فندقی

این نکات را در طرز تهیه شکلات صبحانه فندقی در نظر داشته باشید که:

  • برای تهیه شکلات صبحانه حتماً لازم نیست از فندق استفاده کنید. می‌توانید فندق و پودر کاکائو را حذف کنید و با جای شکلات شیری از شکلات کاکائو استفاده کنید که خودش تا حدی طعم‌دار است.
  • شاید ندانید ذوب کردن شکلات به روش بن ماری چطور است. بن ماری اسم سختی دارد ولی در واقع همان ذوب کردن روی بخار است. یک ظرف آب را روی شعله گاز قرار دهید تا آب جوش بیاید. یک کاسه استیل یا پیرکس روی ظرف آب جوش بگذارید و شکلات‌ها را داخل آن بریزید و فرصت دهید تا شکلات‌ها بر اثر گرمای بخار ذوب شوند.
  • دقت کنید شکر شکلات صبحانه باید حتماً دانه ریز باشد. این شکرها به اسم شکر قنادی معروف‌ هستند. شکر کاستور هم نوعی از شکر قنادی است که می‌توانید از فروشگاه لوازم شیرینی پزی تهیه کنید.
  • اگر می‌خواهید طعم شکلات صبحانه فندقی شما به تلخی بزند کمی از شکر کم کنید و پودر کاکائو بیشتری بریزید.
  • اگر در شکلات صبحانه فندقی از کره استفاده می‌کنید، لازم است خامه یا شیر به آن اضافه کنید تا سفت نشود. در این حالت لازم است حتماً شکلات صبحانه را داخل یخچال بگذارید.

در میان این مقاله پیشنهاد می کنیم با طرز تهیه دسر پاناکوتا هم آشنا شوید. این دسر یکی از بی نظیرترین دسرهای موجود است.

شکلات صبحانه خامه‌ای

اگر رژیم ندارید و با خوردن کمی خامه هم مشکلی ندارید، این طرز تهیه شکلات صبحانه خامه‌ای را هم از دست ندهید.

شکلات صبحانه خامه‌ای

مواد لازم برای تهیه شکلات صبحانه خامه‌ای

  • خاک قند یا پودر شکر دو پیمانه
  • شکلات شیری ۱۵۰ گرم
  • پودر کاکائو چهار قاشق غذاخوری
  • زرده تخم مرغ دو عدد
  • خامه پنج قاشق غذاخوری
  • کره چهار قاشق غذاخوری (هم دمای محیط)
  • فندق خرد شده ۱۰۰ گرم

طرز تهیه شکلات صبحانه خامه‌ای

کره را در مخلوط کن با پودر کاکائو و پودر شکر خوب مخلوط کنید تا حالت خمیری به خود بگیرد. فندق خرد شده و خامه را اضافه کنید.

زرده تخم مرغ را در ظرفی دیگر خوب هم بزنید تا حالت کرمی بگیرد. سپس آن‌ها را به بقیه مواد اضافه کنید.

شکلات‌های تخته‌ای را به روش بن ماری ذوب کنید و آن‌ها را هم داخل مخلوط کن بریزد. مخلوط کن را روشن کنید و زمان کافی بدهید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند. سپس در ظرفی مناسب بریزید و در یخچال بگذارید.

طرز تهیه شکلات صبحانه با نشاسته

درست کردن این شکلات صبحانه کمی سخت‌تر اما لذیذتر از انواع قبلی ولی است.

طرز تهیه شکلات صبحانه با نشاسته

مواد لازم تهیه شکلات صبحانه با نشاسته

  • نشاسته ذرت یک چهارم پیمانه
  • پودر شکر یک و نیم پیمانه
  • زرده تخم مرغ چهار عدد
  • شیر سه پیمانه
  • شکلات کاکائو تخته‌ای ۲۰۰ گرم
  • وانیل نصف قاشق چای‌خوری
  • کره دو قاشق غذاخوری (هم دمای محیط(
  • نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • آب‌لیموی تازه دو قاشق غذاخوری

 طرز تهیه شکلات صبحانه با نشاسته

نشاسته ذرت، شکر و نمک را در ظرفی با هم مخلوط کنید سپس زرده تخم مرغ و شیر را اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مواد را داخل قابلمه‌ای متوسط بریزد و روی حرارت کم قرار دهید. به طور مرتب هم بزنیم تا حالت کرمی پیدا کند. حواس‌تان باشد ته نگیرد.

پس از اینکه مواد داخل قابلمه غلیظ شد، قابلمه را از روی حرارت بردارید و شکلات، کره، وانیل و آب‌لیمو را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات در اثر حرارت این مواد ذوب شود. این کار را تا زمانی انجام دهید تا شکلات صبحانه کاملاً یکدستی داشته باشید.

کلام پایانی

شاید کمتر کسی باشد که شکلات صبحانه را نپسندد. این خوردنی خوشمزه آن‌قدر طرفدار دارد که با انواع مارک‌ها در بازار پیدا می‌شود. ولی چرا خودمان در منزل شکلات صبحانه درست نکنیم؟ در این مطلب ما سه روش درست کردن شکلات را توضیح دادیم. مطمئناً روش‌ها و ترفندهای دیگری هم وجود دارد. خوشحال می‌شویم اگر آن‌ها را به ما هم یاد بدهید.

در پایان اگر از علاقه مندان سرسخت دسرهای خوشمزه هستید توصیه می کنیم طرز تهیه دسر تیرامیسو خانگی را از دست ندهید.