طرز تهیه آش انار ساده به سبک شمالی

طرز تهیه اش انار

آش انار یکی از غذاهای سنتی و اصیل ایرانی است که از گذشته‌ها به خصوص در شب یلدا میهمان سفره‌های ایرانیان و غذایی برای استقبال از شب یلدا بوده است. در این مقاله قرار است به آموزش طرز تهیه آش انار ساده بپردازیم. پخت با این روش بسیار راحت و آسان است و اگر علاقمند به این طعم‌ها هستید، سری به دستور پخت انار بیج نیز بزنید.

پخت آش انار ساده

پخت آش انار ساده

اگر به میوه انار علاقه داشته و می‌خواهید این آش خوشمزه را درست کنید، باید مواد زیر را تهیه کنید. در جدول زیر مواد لازم برای پخت این غذا برای 4 نفر قید شده است.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
برنج نیم دانه 1 پیمانه
لوبیا قرمز نصف پیمانه
بلغور گندم یا جو ( به‌دلخواه ) نصف پیمانه
عدس نصف پیمانه
سبزی آش 300 گرم
آب انار 1 لیوان بزرگ
رب انار 2 قاشق غذاخوری
آب گوشت 4 لیوان
پیاز 5 عدد متوسط
سیر 4 حبه
ادویه ( نمک، فلفل، زردچوبه) به مقدار لازم

طرز تهیه آش انار ساده به صورت مرحله به مرحله

طرز تهیه آش انار ساده

با استفاده از این آموزش می‌توانید آش انار را به ساده‌ترین شکل ممکن بپزید و از طعم بی‌نظیر آن لذت ببرید.

  • مرحله‌ی اول: در طرز تهیه آش انار ساده با رب انار، اولین کاری که باید انجام دهید این است که لوبیا قرمز، بلغور و عدس را به خوبی بشویید و از چند ساعت قبل از پخت خیس کنید.
  • مرحله‌ی دوم: بعد از گذشت زمان کافی از خیس خوردن حبوبات آن‌ها را در یک قابلمه‌ی مناسب می‌ریزیم و چند لیوان آب به قابلمه اضافه کرده و زیر آن را روشن کرده و اجازه می‌دهیم تا به خوبی بپزند و له شوند.
  • مرحله‌ی سوم: پیازها را بعد از این که شستیم به صورت خلالی خرد می‌کنیم. در یک تابه‌ی مناسب مقداری روغن ریخته و پیازها را درون آن تفت می‌دهیم تا رنگ آن‌ها طلایی شود. بعد از طلایی شدن پیازها می‌توانیم اندکی زردچوبه به آن اضافه کنیم و مجددا تفت دهیم تا ادویه به خورد پیازها برود.
  • مرحله‌ی چهارم: در این روش طرز تهیه آش انار گیلان چیزی که مزه‌ی غذا را تغییر می‌دهد و بسیار خوشمزه می‌کند، استفاده از سیر است. سیرها را نیز به طور خلالی خرد می‌کنیم و به خوبی سرخ می‌کنیم.
  • مرحله‌ی پنجم: بعد از گذشت مدت زمان لازم برای پخت حبوبات به آن‌ها سر می‌زنیم و اگر به خوبی پخته بودند، برنج را به آن ها اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا بپزد.
  • مرحله‌ی ششم: سبزی آش را به صورت درشت خرد می‌کنیم. اگر دوست دارید تا طعم آش بهتر شود می‌توانید از سبزی آش انار شیرازی استفاده کنید که ترکیبی از تره، ترخان و شوید است. بعد از این که برنج و حبوبات به طور کامل پختند سبزی را به قابلمه اضافه می‌کنیم. اما حواستان باشد که یک قابلمه‌ی بزرگ را برای انجام این کار انتخاب کنید.
  • مرحله‌ی هفتم: حالا وقت آن است که آب انار را به همراه آب گوشت به قابلمه اضافه کنیم.
آش انار
  • مرحله‌ی هشتم: حدودا 10 دقیقه بعد از اضافه کردن آب انار و آب گوشت و جوشیدن به همراه حبوبات، زمان اضافه کردن ادویه، پیاز داغ به قابلمه است. همچنین در این محله باید رب انار را نیز اضافه کنید. ( حواستان باشد که تمام پیاز را اضافه نکنید و مقداری از آن را برای تزیین غذا کنار بگذارید! )
  • مرحله‌ی نهم: بعد از اضافه کردن تمام مواد به خوبی بهم می‌زنیم و اجازه می‌دهیم تا آش انار روی حرارت ملایم بپزد.
  • مرحله‌ی دهم: بعد از این که آش به طور کامل پخت و به اصطلاح جا افتاد، سیر داغ را به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا آش اندکی دیگر بجوشد و در نهایت زیر آن را خاموش می‌کنیم. آش انار شما آماده است و می‌توانید آن را در کاسه با نعنا، پیاز و سیر داغ تزیین کرده و نوش جان کنید. البته اگر در فصل انار هستید، می‌توانید از دانه‌های انار هم برای تزیین آش استفاده کنید و از خواص انار در کنار طعم بی‌نظیر این غذا بهره ببرید. البته ناگفته نماند که طرز تهیه آش انار یزدی یا آش انار بختیاری نیز به همین روش است.

سفارش آنلاین میوه از اسنپ

ممکن است شما قصد داشته باشید که در خانه با روش طرز تهیه آش انار شمالی، یک آش خوشمزه یا هر غذای دیگری را بپزید. اما مواد اولیه برای پخت غذا را نداشته باشید یا این که علاقه نداشته باشید تا برای خرید از خانه بیرون بروید. در این زمان هوشمندانه‌ترین کار سفارش آنلاین میوه از اسنپ فود است که در سریع‌ترین زمان می‌توانید به هر نوع میوه یا سبزیجاتی که نیاز دارید دسترسی داشته باشید و غذای مورد علاقه‌ی خود را بپزید! با سفارش آنلاین میوه از اسنپ فود امکان خرید از نزدیک ترین میوه‌ فروشی‌های اطراف شما وجود دارد و بدون دردسر می‌توانید هرآنچه را که نیاز دارید، در یخچال خود داشته باشید.

نظرات کاربران