طرز تهیه انواع سوپ، دلچسب‌ترین غذای دنیا

طرز تهیه انواع سوپ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

سوپ‌ها لذیذ هستند و در عین حال طرز تهیه انواع سوپ از آن رسپی‌هایی است که هر فردی با هر کمترین میزان تجربه در آشپزی می‌تواند آنها را تهیه کند. سوپ یک غذای آسان است که با تغییر ترکیبات آن می‌توانید به راحتی طعم و خاصیت و درکل دنیای آن را عوض کنید. این غذا تمام افراد با هر ذائقه‌ای را متقاعد می‌کند که حداقل چند قاشق از آن را امتحان کنند. البته امتحان کردن همان و خوردن تمام سوپ؛ همان !

ما در این مطلب با شما هستیم تا راحت‌ترین دستور پخت‌ها برای این غذای دوست‌داشتنی را به شما ارائه کنیم.

انواع سوپ خوشمزه و لذیذ

سوپ ترکی، سوپ روسی، سوپ فرانسوی، سوپ ایتالیایی، سوپ محلی، سوپ ایرانی و غیره همگی بهانه هستند برای به رخ کشیدن هنر آشپزی ! سوپ‌ها غذاهای راحتی هستند که هم بعنوان یک پیش غذا، هم بعنوان غذای اصلی و هم بعنوان میان وعده قابلیت سرو شدن دارند. البته آسان بودن طرز تهیه نباید شما را به اشتباه دچار کند. این خود یک چالش است که اگر مهارت نداشته باشید، نمی‌توانید از پس آن برآیید. اما جای هیچ نگرانی نیست، چون ما برای همین در کنارتان هستیم !

سوپ تره فرنگیسوپ تره فرنگی

اولین سوپی که به توضیح آن می‌پردازیم سوپ تره فرنگی است. برای تهیه این سوپ خوشمزه با ما همراه شوید.

طرز تهیه سوپ تره فرنگی
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان پخت غذا 30 تا 45 دقیقه
میزان سختی کم

مواد لازم برای تهیه سوپ تره فرنگی

سوپ تره فرنگی از انواع سوپ های بین المللی محسوب می‌شود که در دسته انواع سوپ رژیمی نیز قرار می‌گیرد. طرز پخت سوپ تره فرنگی به سوپ کدو حلوایی شبیه است، با این تفاوت که به جای تره فرنگی از کدو حلوایی استفاده خواهید کرد. این سوپ را با مواد متنوعی تهیه می‌کنند که در ادامه طرز تهیه آن را برای شما شرح خواهیم داد.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
تره فرنگی 4 بوته
سیب زمینی 3 عدد
هویج 2 عدد
پیاز 2 عدد
شیر 1 لیوان
آب مرغ 4 لیوان
خامه صبحانه 1 بسته
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه سوپ تره فرنگی

برای یادگیری طرز تهیه سوپ تره فرنگی با همراه شوید:

  • مرحله اول: آب مرغ را بر روی حرارت قرار داده، سیب زمینی‌ها را شسته و نگینی خرد کرده، به آب مرغ اضافه کنید. در ادامه هویج‌ها را نیز نگینی خرد کرده و درون قابلمه آب مرغ و سیب زمینی بریزید .
  • مرحله دوم: در مرحله بعد تره فرنگی‌ها را خرد کرده و پیازها را خلال کنید. بعد از آن تره فرنگی را درون یک ماهیتابه ریخته و با کمی روغن زیتون و پیازهای خلالی تفت بدهید. زردچوبه را نیز به این ترکیب اضافه کنید و ۱۰ دقیقه اجازه بدهید که تمام مواد در کنار یکدیگر به آرامی حرارت ببینند.
  • مرحله سوم: برای قدم بعدی از آموزش سوپ تره فرنگی، پیاز و تره فرنگی را به قابلمه سوپ خود اضافه کنید. تمام مواد باید بخوبی پخته شده و سپس نمک و فلفل را به اندازه، اضاف کنید.
  • مرحله چهارم: بعد از آن همه مواد را در مخلوط کن بریزید و پوره کنید. سپس شیر را به آنها اضافه کنید. در ادامه آنها را به قابلمه‌ای منتقل کنید و اجازه بدهید تا حرارت ببینند. در مرحله آخر نیز خامه را در یک ظرف ریخته با دو قاشق سوپ مخلوط کنید و بعد این مخلوط را به قابلمه اضافه کنید. در نهایت سوپ تره فرنگی شما آماده است، نوش جان !

سوپ مرغطرز پخت سوپ مرغ

دومین سوپ از میان سوپ‌های خوشمزه ایرانی سوپ مرغ است. اطلاعات پخت آن به همراه مواد لازم در ادامه آمده است:

طرز تهیه سوپ مرغ
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان پخت غذا 45 تا 60 دقیقه
میزان سختی کم

مواد لازم برای تهیه سوپ مرغ

در طرز تهیه انواع سوپ، سوپ مرغ را به شدت مفید و مقوی برای سرماخوردگی می‌دانند و آن را در دسته سوپ‌های رستورانی طبقه‌بندی می‌کنند. این سوپ برای سرماخوردگی بی‌نظیر است. سوپ مرغ یک سوپ خوشمزه و مغذی است که ما در ادامه قصد داریم طرز تهیه آن را برای شما شرح دهیم.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
سینه مرغ 250 گرم
سیب زمینی 2 عدد
هویج 2 عدد
پیاز 2 عدد
جعفری به میزان دلخواه
لیمو ترش 1 بسته
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم

طرز تهیه سوپ مرغ

طرز تهیه سوپ مرغ به صورت مرحله به مرحله در متن زیر آمده است:

  • مرحله اول: پیاز اول را خرد کرده با کمی روغن درون قابلمه بریزید و اجازه بدهید سبک شود. سپس مرغ را به آن اضاف کرده و 2 لیوان آب جوش روی آن بریزید. اجازه بدهید تا مرغ شما آب‌پز شود.
  • مرحله دوم: در مرحله بعد از طرز تهیه انواع سوپ، پیاز دوم را خرد کرده و در ظرفی که برای تهیه سوپ مرغ در نظر گرفته‌اید تفت بدهید. بعد از اینکه پیاز سبک شد، زردچوبه را اضافه کرده، مرغ‌ها را که کاملا پخته شده‌اند، ریش ریش کنید و به پیاز تفت داده شده با زردچوبه و روغن اضاف کنید.
  • مرحله سوم: گام بعدی شما در درست کردن سوپ مرغ این است که ۴ لیوان آب جوش را به قابلمه اضافه کنید و اجازه بدهید تا ترکیب پیاز تفت داده شده و مرغ‌های ریش ریش شده به مدت ۲۰ دقیقه در این آب جوش به خوبی پخته شوند. سپس هویج‌های نگینی خرد شده را نیز به این قابلمه اضافه کنید. بعد از گذشت ۱۵ دقیقه از پخت هویج‌ها، سیب زمینی‌ها را نیز نگینی خرد کرده و به این ترکیب اضاف کنید.
  • مرحله چهارم: نکته اینجاست که سیب زمینی‌ها از هویج‌ها زودتر پخته و له می‌شوند. به همین دلیل اول باید هویج‌ها پخته شوند. در ادامه جعفری ساطوری شده را با نمک و فلفل به این ترکیبات اضافه کنید. بعد از گذشت ۳۰ الی ۴۵ دقیقه که سبزی جعفری شما نیز به خوبی پخت، سوپ را از روی حرارت برداشته، خنک کنید و در نهایت با آب لیموترش و جعفری ساطوری شده تزیین کنید. سوپ مرغ شما آماده است، نوش جان !

سوپ شیرسوپ شیر

اگر از عاشقان لبنیات باشید، سوپ شیر برای شما لذیذ و دلچسب خواهد بود.

طرز تهیه سوپ شیر
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان پخت غذا 20 تا 30 دقیقه
میزان سختی کم

مواد لازم برای تهیه سوپ شیر

سوپ شیر، در طرز تهیه یک سوپ خوشمزه؛ رتبه اول جهان را دارد. یک سوپ پرمصرف و معروف که انواع مختلفی داشته و با مواد متنوعی طبخ می‌شود. برخی از افراد در سوپ شیر همانند سوپ قارچ ، خامه استفاده می‌کنند که البته کالری سوپ را افزایش میدهد. یکی از انواع محبوب سوپ شیر ترکیب جو پرک یا جو پوست کنده است که طعمی همانند سوپ جو پرک به آن خواهد داد. سوپ شیر را در حالت کلی به عنوان یک پیش غذا سر می‌کنند. که البته ممکن است برای ایجاد یک ترکیب رنگ خلاقانه در سوپ نهایی از ذرت نیز استفاده شود.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
سینه مرغ 1 الی 2 عدد
جو پرک 100 گرم
قارچ 250 گرم
پیاز 2 عدد
جعفری به میزان دلخواه
آب لیمو ترش به میزان دلخواه
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
هویج 1 عدد
شیر نیم لیتر
 

طرز تهیه سوپ شیر

طرز تهیه سوپ شیر به هیچ وجه سخت نیست و کافی است مراحل زیر را همراه با ما انجام دهید:

  • مرحله اول: برای طرز تهیه انواع سوپ، در مرحله اول از پخت سوپ شیر، سینه‌های مرغ را با یک پیاز چهار قسمت شده و چهار لیوان آب در ترکیب با نمک، در قابلمه‌ای ریخته و آن را بر روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش آید. بعد از به جوش آمدن آب، اجازه دهید که مرغ به آرامی پخته شود. مرغ پخته شده را خنک کرده و ریش ریش کنید.
  • مرحله دوم: بعد از آن پیاز دوم را نگینی خرد کنید و با روغن تفت دهید تا سبک شود. سپس زردچوبه را اضافه کرده و هویج‌های نگینی خرد شده با جو پرک را به پیاز تفت داده شده اضاف کنید. آب مرغ را نیز مرحله به مرحله صاف کرده و با هویج و پیاز تفت داده شده و جو پرک، مخلوط ترکیب کنید .
  • مرحله سوم: حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا جو پرک به ته قابلمه نچسبیده و لعاب‌دار شود. مدت زمانی که جو پرک برای لعابدار شدن نیاز دارد 2 ساعت است. بعد از لعاب‌دار شدن، مرغ‌های ریش ریش شده را با شیر، به قابلمه اضاف کنید و ۲۰ دقیقه اجازه دهید تا با حرارت ملایم تمام مواد ترکیب شوند.
  • مرحله چهارم: در قدم آخر قارچ خرد شده را که از قبل در یک تابه کوچک با کمی روغن تفت داده‌اید، به قابلمه سوپ اضاف کنید. نمک و فلفل ریخته و بعد از چند قُل، سوپ شما آماده است. نکته اینکه این سوپ هرچه بیشتر بر روی حرارت بماند سفت‌تر خواهد شد.

سوپ قارچسوپ قارچ

از طعم بی‌نظیر قارچ به خصوص در سوپ نمی‌توان گذشت. بنابراین، توصیه می‌کنیم که اگر به طعم قازچ علاقه دارید، این دستور پخت را از دست ندهید.

طرز تهیه سوپ قارچ
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان پخت غذا 30 تا 40 دقیقه
میزان سختی کم

مواد لازم برای تهیه سوپ قارچ

در طرز تهیه انواع سوپ، سوپ قارچ در دسته انواع سوپ ساده و راحت قرار می‌گیرد که شبیه به سوپ عدس است. تفاوتی که این دو نوع سوپ با یکدیگر دارند در این است که سوپ قارچ را با خامه طبخ می‌کنند اما در سوپ عدس استفاده از خامه به دلخواه است و در دسته مواد اولیه قرار داده نمی‌شود. در ادامه طرز تهیه سوپ برای سرماخوردگی ، طرز تهیه سوپ خوشمزه قارچ را به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
خامه 4 قاشق غذاخوری
جو پرک نصف پیمانه
قارچ نیم کیلو
پیاز 1 عدد
آرد سفید 4 قاشق غذاخوری
آب 3 لیوان
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
آب مرغ 3 لیوان
شیر 4 لیوان
 

طرز تهیه سوپ قارچ:

طرز تهیه سوپ قارچ به شرح زیر است:

  • مرحله اول: در مرحله اول، پیاز را نگینی خرد کرده و با یک قاشق غذاخوری روغن در قابلمه تفت بدهید تا سبک شود. سپس قارچ‌ها را شسته ورقه‌ای خرد کنید و به پیاز تفت داده شده اضافه کنید.
  • مرحله دوم: در مرحله بعد از طرز تهیه انواع سوپ و آموزش سوپ قارچ، قارچ‌ها را خوب حرارت بدهید تا آب انداخته و سپس آب آنها جمع شود. بعد از جمع شدن آب قارچ‌ها، آرد را به قابلمه اضافه کنید.
  • مرحله سوم: در گام بعد از طرز تهیه سوپ قارچ، حرارت زیر قابلمه را کم کنید تا طعم خامی آرد گرفته شود. ۳ الی ۴ دقیقه که گذشت آب مرغ را آهسته به آرد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا آرد ها گلوله نشوند.
  • مرحله چهارم: سپس آب و شیر را نیز به این ترکیب اضافه کنید و اجازه بدهید که قارچ‌ها به خوبی مغزپخت شوند. ۳۰ دقیقه که گذشت جو پرک را نیز به قابلمه اضافه کنید.
  • مرحله پنجم: در ادامه با اضافه کردن نمک و فلفل و طعم دهنده‌ها، سوپ را طعم‌دار کرده و در قابلمه را نیمه باز گذاشته و اجازه بدهید سوپ جا بیفتد. در نهایت خامه را نیز خوب هم بزنید تا یکدست شود و آن را به سوپ خود اضافه کنید و تمام، سوپ قارچ شما آماده است؛ نوش جان !

سوپ جوسوپ جو پرک

پای سوپ جو همیشه به سفره‌های مهمانی و دورهمی ایرانیها باز شده است و یادگیری یک طرز تهیه خوب از آن خالی از لطف نخواهد بود.

طرز تهیه سوپ جو
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده سازی 30 دقیقه
زمان پخت غذا 30 تا 50 دقیقه
میزان سختی کم

مواد لازم برای تهیه سوپ جو

سوپ جو یک سوپ برای سرماخوردگی و گلودرد است و طعم بی‌نظیری دارد. دقت کنید که به دلیل وجود حجم زیادی جو در این سوپ، بطبع آن بشدت سرد است. طبخ سوپ جو در ساسر جهان روش‌های متعددی دارد که ما یک روش خانگی و ساده را در این مطلب برای شما در نظر گرفته‌ایم. نکته اینکه سوپ جو یک سوپ رژیمی محسوب می‌شود.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
جو پوست کنده 1 پیمانه سر خالی
هویج 1 عدد
سینه مرغ 200 تا 300 گرم
پیاز 1 عدد
گوجه فرنگی و رب گوجه فرنگی به میزان دلخواه
آب مرغ 1 لیتر
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه
زعفران به میزان دلخواه
آب لیمو 1 تا 2 قاشق غذاخوری
جعفری ساطوری شده 100 گرم
 

طرز تهیه سوپ جو

طرز تهیه سوپ جو به شیوه پخت راحت و حرفه‌ای در ادامه آمده است:

  • مرحله اول: در مرحله اول از طرز تهیه انواع سوپ ، برای سوپ جو ابتدا باید جوها را به خوبی شسته و 4 ساعت قبل از از طبخ آنها را در یک کاسه آب خیس کنید و اجازه بدهید حجیم شوند.
  • مرحله دوم: سپس جوها با چهار لیوان آب در قابلمه بریزید و قابلمه را بر روی حرارت قرار دهید. بعد از اینکه جو آب انداخت، هویج‌های نگینی خرد شده را نیز با آنها اضاف کنید. سپس آب مرغ را نیز با این ترکیب مخلوط کنید.
  • مرحله سوم: در گام بعدی پیازها را نگینی خرد کنید و تفت بدهید. گوشت مرغ ریز خرد شده را نیز به پیازهای تفت داده شده اضاف کنید و اجازه بدهید که با نمک، فلفل و زردچوبه، مرغها به خوبی پخته شوند.
  • مرحله چهارم: بعد از پخته شدن مرغ، رب گوجه را به آن‌ها اضافه کرده و به خوبی تفت دهید. در ادامه گوجه فرنگی‌ها را نیز رنده کرده به این ترکیب اضافه کنید .
  • مرحله پنجم: بعد از طی شدن تمامی این مراحل، تمام مواد را با یکدیگر ترکیب کنید و بر روی حرارت ملایم قرار دهید. در ادامه طرز تهیه انواع سوپ رژیمی ، جعفری‌های ساطوری شده و آب لیمو ترش را نیز به سوپ اضافه کنید .
  • مرحله ششم: این مرحله، مرحله آخر در طرز تهیه انواع سوپ و سوپ جو محسوب می‌شود. در این قسمت نمک، فلفل و چاشنی را به سوپ اضافه کنید و ۱۰ دقیقه اجازه بدهید تا تمام مواد ترکیب نهایی خود را تجربه کنند. در نهایت سوپ را به ظرف دلخواه منتقل کرده با جعفری و لیمو تزیین کنید. سوپ شما آماده است؛ نوش جان !

دنیای سراسر طعم و مزه سوپ ها

همانطور که دیدید طرز تهیه انواع سوپ اصلاً سخت نیست. سوپ‌ها غذاهای سریعی هستند که با کمترین مواد اولیه می‌توانید آنها را در منزل تهیه کنید. اما اگر باز هم چند قلم از مواد را در منزل نداشتید، نگران نباشید. سفارش آنلاین غذا به شما کمک می‌کند تا بتوانید بدون هیچ زحمتی سوپ مورد علاقه خود را نوش جان کنید.

نظرات کاربران