فوت و فن طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی در ۱۰ دقیقه-آسان و سریع

 

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی راز یک پیتزای خوشمزه است. بدون داشتن خمیر پیتزای خوب هیچ‌وقت نمی‌توانید یک پیتزای خوشمزه درست کنید. البته طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی اصلاً کار دشواری نیست؛ کافی است با ما همراه باشید و این دستور تهیه را دنبال کنید که از این به‌بعد خمیر پیتزاهای آماده را بی‌خیال شوید و برای صفر تا صد پیتزای خانگی‌تان خودتان آستین بالا بزنید. طبیعتاً تهیه‌ی چنین پیتزایی بسیار هم لذت‌بخش‌تر خواهد بود. طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی را در این مطلب اسنپ‌فود برای شما آورده‌ایم.

مواد اولیه برای طرز تهیه خمیر پیتزا حرفه‌ای

همان‌طور که می‌توان حدس زد، مواد اولیه برای طرز تهیه خمیر پیتزا حرفه‌ای در اغلب خانه‌ها پیدا می‌شود. این مواد برای دو خمیر پیتزا در نظر گرفته شده است:

  1. آرد سفید: یک پیمانه
  2. روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
  3. شکر: یک قاشق غذاخوری
  4. نمک: یک قاشق غذاخوری
  5. خمیرمایه‌ی فوری (خشک): یک قاشق مرباخوری
  6. آب ولرم: نصف پیمانه

درصورتی‌که این مواد اولیه را در اختیار ندارید، نگران نباشید؛ می‌توانید همه‌ی آن‌ها را با چند کلیک ساده از سوپرمارکت آنلاین اسنپ‌فود تهیه کنید. برای این کار کافی است روی این لینک کلیک کنید:سفارش از سوپرمارکت آنلاین اسنپ‌فود

خمیر پیتزا خانگی

خمیر پیتزا خانگی

طرز تهیه خمیر پیتزای خانگی با خمیرمایه

گام اول:آرد را الک کنید و آن را در ظرفی گود بریزید.

گام دوم: خمیرمایه‌ی خشک را با آرد مخلوط کنید.

گام سوم: اگر از کیفیت خمیرمایه‌تان اطمینان ندارید، ابتدا آن را با مقداری آب ولرم و شکر مخلوط کنید و پس از ۱۰ دقیقه آن را به آرد اضافه کنید.

گام چهارم: نمک و شکر را به آرد و خمیرمایه اضافه کنید.

گام پنجم: وسط آرد را گود کنید و دو قاشق آب به آن اضافه کنید.

آب را اندک‌اندک به آرد اضافه کنید که خمیرتان شل نشود. درصورتی‌که خمیرتان شل شد، باید خردخرد روی آن آب بپاشید (اضافه‌کردن آرد از کیفیت خمیرتان کم می‌کند).

گام ششم: مواد را با هم مخلوط کنید. آرد را با قاشق هم بزنید و حواس‌تان باشد که جهت هم‌زدن‌تان به یک سمت باشد.

گام هفتم:کمی روغن زیتون به مایه اضافه کنید و دوباره مخلوط‌کردن مواد را ادامه دهید.

گام هشتم: روی سطحی صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید.

گام نهم:اندکی روغن زیتون به کف دست‌ها و انگشتان‌تان بمالید و خمیر را با کف دست ورز دهید. برای ورزدادن خمیر از انگشتان استفاده نکنید و فقط با کف دست ورز دهید.

گام دهم: اگر خمیر به دست شما می‌چسبد، دوباره دست‌تان را با مقداری روغن زیتون چرب کنید.

گام یازده: ورزدادن خمیر را به‌مدت پنج دقیقه ادامه دهید.

گام دوازده:ظرفی بزرگ‌تر از اندازه‌ی خمیرتان بردارید و دیواره و کف آن را با مقداری روغن زیتون چرب کنید.

گام سیزده: خمیر را داخل ظرف بگذارید و روی آن را با پارچه‌ای نم‌دار بپوشانید.

گام چهارده: به‌مدت ۴۵ دقیقه ظرف را در فضایی گرم قرار دهید که خوب عمل بیاید و پف کند.

گام پانزده: وقتی خمیرتان عمل آمد و اصطلاحاً ورآمد و پف کرد، آن را روی سطحی صاف بگذارید و برای یک دقیقه ورز دهید که پف آن بخوابد.

گام شانزده: خمیر را به‌قطر نیم‌سانت تا یک سانت پهن کنید.

گام هفده:خمیر شما آماده‌ی استفاده است.

طرز تهیه خمیر پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزا

طرز تهیه خمیر پیتزا به بدون مخمر

شما می‌توانید خمیرتان را بدون استفاده از خمیرمایه تهیه کنید. برای این کار می‌توانید بیکینگ پودر را جایگزین کنید. طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با بیکینگ پودر بسیار ساده است. این روش تفاوت چندانی با طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با خمیرمایه ندارد.

برای طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با بیکینگ پودر، علاوه بر مواد اصلی، شما به مقداری بیکینگ پودر، چند قاشق سرکه و شیر یا آب ولرم نیاز دارید:

گام اول:آرد الک‌شده را داخل ظرف بریزید و وسط آن را گود کنید.

گام دوم:روغن و شیر یا آب ولرم را وسط آرد بریزید.

گام سوم:سرکه و بیکینگ‌پودر را در ظرفی جدا مخلوط کنید و هم بزنید که کف کند.

گام چهارم:مخلوط سرکه و بیکینگ‌پودر را به روغن و شیر یا آب ولرم اضافه کنید.

گام پنجم:آردها را از کنار روی مایه‌ی وسط بریزید و آرام‌آرام هم بزنید.

گام ششم:برای هم‌زدن بازهم از قاشق و دست استفاده کنید و به یک سمت هم بزنید.

گام هفتم:خمیر شما باید چسبناک باشد.

گام هشتم:اجازه دهید برای ۲۰ تا ۳۰ دقیقه خمیر استراحت کند و عمل بیاید.

طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی نازک

فرهنگ‌های مختلفی برای پیتزا وجود دارد؛ از موادی که روی آن ریخته می‌شود گرفته تا نوع سس و البته قطر خمیر آن. احتمالاً‌ می‌دانید که ایتالیایی‌ها پیتزا را نازک دوست دارند و آمریکایی‌ها نان کلفت پیتزا را ترجیح می‌دهند. طبعاً‌ پیتزای ایتالیایی بیشتر می‌تواند به یک پیتزای رژیمی تبدیل شود.

طرز تهیه خمیر پیتزا ایتالیایی نازک درست همان چیزی است که پیش از این برایتان توضیح دادیم. همه‌چیز به قطر خمیرتان بستگی دارد. خمیر پیتزای ایتالیایی نازک‌تر است و به‌زحمت به نیم‌سانت می‌رسد. فقط باید حواس‌تان باشد که خمیرتان آن‌قدر نازک نباشد که داخل فر خشک شود یا بسوزد.

طرز تهیه خمیر پیتزا آمریکایی کلفت

شاید برایتان جالب باشد که آمریکایی‌ها، نه‌تنها پیتزا با خمیر کلفت را دوست دارند، گاهی کلفتی نان پیتزا به‌اندازه‌ای است که بیشتر به «پای» شبیه است؛ درست مانند پای سیب؛ آمریکایی‌ها به این پیتزا «شیکاگو استایل» می‌گویند و طرفداران زیادی دارد.

شما می‌توانید خمیر پیتزای آمریکایی را با دستور تهیه گفته‌شده درست کنید. همچنین برای رسیدن به نتیجه‌ی مطلوب‌تر می‌توانید از یک عدد تخم‌مرغ به مواد اولیه اضافه کنید که نتیجه‌ی بهتری داشته باشید.

کیفیت پیتزای شما به کیفیت خمیرتان بستگی دارد، حال چه ایتالیایی دوست داشته باشید، چه آمریکایی. خاطرتان باشد که یکی از عوامل مهم در کیفیت خمیر حجم متناسب آرد است. اگر دوست دارید خمیر پیتزای آمریکایی درست کنید، به حجم آرد بیشتری نیاز ندارید؛ آرد زیاد کیفیت خمیر شما را کم خواهد کرد.

می‌توانید این خمیر را در فریزر قرار دهید تا بعداً از آن استفاده کنید. برای این کار خمیر را در فویل پلاستیکی بپیچید و آن را در ظرفی مخصوص فریزر قرار دهید. خمیر در فریزر تا سه ماه سالم و خوب می‌ماند. اگر فکر می‌کنید خمیر را بعداً برای دستوری لازم دارید که نصف این حجم برایش کافی است، آن را در دو ظرف قرار دهید و در فریزر بگذارید.

در بلاگ اسنپ فود به آموزش پیتزا مرغ و قارج خانگی،طرز تهیه پیتزا رژیمی، سس خانگی پیتزا  پرداخته ایم.

اگر پیتزاباز هستید، خواندن این مطالب را از دست ندهید:

پیتزای سیب؛ با چای و قهوه هم پیتزا بخورید!

چگونه پیتزای خانگی درست کنیم؟