دسر تیرامیسو یک دسر بسیار خوشمزه ایتالیایی است که در سراسر جهان طرفداران زیادی دارد. یکی از دلایل محبوبیت این دسر، مواد اولیه اندک و در دسترس آن است. این دسر خوشمزه را میتوانید به سادگی در منزل تهیه کرده و با نمونههایی که در کافی شاپ سرو میشود، مقایسه کنید. پایه اصلی دسر تیرامیسو، بیسکویت پتی بور است. همین طور قهوه و خامه نیز در کنار پتی بور، بخش عمده مواد تشکیل دهنده این دسر خوشمزه ایتالیایی هستند. طرز تهیه دسر تیرامیسو خانگی، در عین سادهبودن، زمانبر است. به علاوه بهتر است که این دسر تا یک روز در یخچال بماند تا کاملا آماده شود.
اگر برای غذای روز بعد بهدنبال یک دسر اصیل ایتالیایی بسیار خوشمزه میگردید، بهتر است زودتر دستبهکار شوید. پیش تر مطلبی با عنوان طرز تهیه انواع دسر منتشر کرده بودیم و در آن در مورد تهیه انواع دسر صحبت کرده بودیم. حالا در این مطلب قصد داریم طرز تهیه تیرامیسو را با شما در میان بگذاریم. ادامه مطلب را با اسنپ فود همراه باشید.
به سراغ تیرامیسو که میروید، رژیمتان را فراموش کنید!

این جمله گویای همهچیز است و البته که باید آن را جدی بگیرید. تیرامیسو یکی از پرکالریترین دسرهایی است که میتوانید انتخاب کنید؛ پس اگر رژیم دارید یا باید بیخیال آن شوید یا رژیمتان را فراموش کنید. فرقی هم نمیکند تیرامیسوی شما خانگی باشد یا از بیرون آن را تهیه کرده باشید. میزان انرژی هر وعده تیرامیسو برای هر نفر از این قرار است:
میزان کالری | 133 کالری |
میزان چربی | 8.30 گرم |
پروتئین | 2 گرم |
کربوهیدرات | 12.6 گرم |
طرز تهیه دسر تیرامیسو
همان طور که بالاتر نیز توضیح دادیم، دستور تهیه این دسر بسیار ساده است. البته با اینکه این دسر خوشمزه مواد اولیه اندکی دارد و طرز تهیه آن نیز ساده است، اما زمان نسبتاً زیادی برای تهیه آن لازم خواهد بود. از این رو بهتر است برای تهیه آن حوصله به خرج دهید.
طرز تهیه ی دسر تیرامیسو 3 مرحله اساسی دارد که در ادامه توضیح خواهیم داد. با این وجود دقت داشته باشید که تمام مراحل پخت این دسر از اهمیت بالایی برخوردار است.
مواد اولیه برای طرز تهیهی دسر تیرامیسو خانگی
تیرامیسو انواع مختلفی دارد که انتخاب یکی از آنها، بسته به سلیقه و ذائقه شما خواهد داشت. پایه اصلی بیشتر انواع تیرامیسو یکسان است و تنها در برخی مواد جانبی با یکدیگر تفاوت دارند. از این رو انواع مختلف این دسر را در این مطلب برای شما توضیح خواهیم داد.
همچنین در برخی از روشهای دستور تهیه تیرامیسو از تخم مرغ استفاده شده و برخی دیگر بدون تخم مرغ درست میشوند. از این رو موادی که پایه اصلی تیرامیسو هستند را مشخص کرده و موارد دیگر را نیز به صورت اختیاری عنوان خواهیم کرد. مواد زیر را برای تهیه تیرامیسو آماده کنید:
مواد اولیه | میزان لازم |
شکر | یک دوم پیمانه (ضروری) |
نسکافه | 2 قاشق غذاخوری (ضروری) |
بیسکویت | حدود 200 گرم (ضروری) |
خامه شیرین شده | یک پیمانه (ضروری) |
پنیر ماسکارپونه یا پنیر خامه ای | یک و نیم پیمانه (ضروری) |
آب داغ | یک دوم پیمانه (ضروری) |
پودر قند | یک دوم پیمانه (ضروری) |
تخممرغ | 5 عدد برای نوع تخم مرغی |
فندق خرد شده | به اندازه کافی (دلخواه) |
موز | به اندازه کافی (برای نوع موزی) |
شکلات رنده شیده تیره | حدود یک دوم پیمانه (برای نوع شکلاتی) |
میتوانید همهی این مواد اولیه را بهصورت آنلاین از سوپرمارکت اسنپفود سفارش دهید. برای این کار کافی است روی این لینک کلیک کنید:
سفارش آنلاین از سوپرمارکت اسنپ فود
طرز تهیه تیرامیسو ساده بدون تخم مرغ و بدون فر
برای تهیه تیرامیسو ساده بدون تخم مرغ و بدون نیاز به فر، مراحل زیر را دنبال کنید:

در این بخش، تمرکز اصلی ما روی طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ و بدون استفاده از فر است. بدین ترتیب مراحل تهیه آن بسیار کاهش یافته و ساده می شود. البته در انتها طرز تهیه این دسر با تخم مرغ را نیز توضیح خواهیم داد.
- مرحله اول: ابتدا پنیر خامهای و پودر قند را درون ظرفی ریخته و با همزن مخلوط کنید تا صاف شده و پف کند. سپس خامه شیرین قنادی را نیز به مخلوط اضافه کنید. با دور تند همزن مخلوط کنید تا ترکیب پف کرده و یکنواختی به دست آورید.خامه شیرین قنادی را میتوانید از بیرون تهیه کرده یا خودتان آماده کنید.
طرز تهیه خامه شیرین قنادی را نیز در ادامه توضیح خواهیم داد.
طرز تهیه خامه شیرین قنادی
- روش اول: یک بسته پودر خامه، 2 قاشق غذاخوری پودر قند را در ظرفی ریخته و با قاشق مقداری هم بزنید. سپس یک دوم پیمانه شیر سرد را به آنها اضافه کنید. با سرعت بالای همزن تا زمانی مه خامه فرم بگیرد، مخلوط کنید. در این مرحله خامه فرم خود را کاملا حفظ خواهد کرد. در صورتی که مقداری از آن را با قاشق برداشته و سر و ته کنید، خامه فرم خود را از دست نمیدهد و روی زمین نخواهد افتاد.
- روش دوم:خامه شیرین قنادی را میتوانید تا چند هفته نیز داخل فریزر نگهداری کرده و مشکلی برای آن پیش نخواهد آمد. برای همین میتوانید مقدار بیشتری تهیه کرده و برای روزهای دیگر ذخیره کنید. حدود 400 گرم خامه صبحانه سرد را با 100 گرم پودر قند ترکیب کنید. این نسبت را 4 به 1 حفظ کنید. این ترکیب را به خوبی و با دور تند همزن مخلوط کنید تا پرههای همزن روی خامه نمایان شود. در این مرحله خامه فرم خود را به دست آورده است.
- مرحله دوم: پس از ترکیب پنیر خامهای، پودر قند و خامه قنادی آن را درون یخچال کنار بگذارید. اجازه دهید حدود 2 ساعت درون یخچال استراحت کند.
- مرحله سوم (تهیه ترکیب قهوه):در ظرف دیگری قهوه فوری، شکر و آب داغ را مخلوط کنید. ترکیب را به خوبی با قاشق مخلوط کنید. دقت کنید که هنگام ترکیب این مواد، آب شما باید داغ باشد اما هنگام استفاده روی بیسکویتها، مخلوط شما باید ولرم باشد. اگر مخلوط قهوه شما سرد باشد، جذب بیسکویت نخواهد شد. اگر هم زیاد داغ باشد، بیسکویتها را بسیار نرم کرده و از فرم خواهد انداخت. از این روی به دمای آن دقت داشته باشید.
- مرحله چهارم (ترکیب لایه های خامه، قهوه و بیسکویت): یک ظرف پیرکس (حدود 20 سانتی متر در 20 سانتی متر) را آماده کنید. کف و کنارههای آن را با سلفون کاملا بپوشانید. همین طور دقت داشته باشید که باید کف ظرف با قطعات بیسکویت کاملا پوشانده شوند. پس از آ« بخشهایی که خالی میماند را نیز با تکههای کوچکتر بیسکویت پر کنید.
- توسط یک قاشق لاستیکی یا قلممو روی بیسکویتها را به مخلوط قهوه که در مرحله سوم آماده کردهاید، آغشته کنید. میتوانید بیسکویتها را درون قهوه فرو برده و سپس کف ظرف بچینید.
- مقداری مایه پنیر را روی سطح بیسکویتها بمالید. مایه پنیر باید کاملا سطح بیسکویتها را پوشش دهد، اما لازم است که ضخامت آن کم باشد.
- دوباره چند عدد بیسکویت روی خامه بگذارید. روی بیسکویتها را با قهوه آغشته کنید. روی بیسکویتها را با مایه پنیر خامهای پر کرده و این کار را تا جایی ادامه دهید که ظرف شما کاملا پر شود.
- مرحله پنجم (استراحت تیرامیسو درون یخچال): در این مرحله، روی ظرف را با سلفون بپوشانید و حدود 5 ساعت تا یک روز کامل درون یخچال قرار دهید. تیرامیسو شما آماده است. در صورت تمایل میتوانید روی آن را پس از خارج کردن از یخچال با مواد دلخواه خود تزئین کنید.

نحوه تزئین تیرامیسو را نیز در انتهای مطلب به چند روش توضیح خواهیم داد. راستی اگر تا اینجای مقاله پیش آمدهاید احتمالا به دنیای دسرها علاقه مند هستید، بنابراین پیشنهاد میکنیم با طرز تهیه دسر پاناکوتا هم آشنا شوید.
طرز تهیهی دسر تیرامیسو خانگی با تخم مرغ
تا اینجا طرز تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ را یاد گرفتیم. اکنون برای کسانی که پروتئین بیشتری نیاز داشته و با تخم مرغ نیز میانه خوبی دارند، طرز تهیه تیرامیسو را با تخم مرغ توضیح خواهیم داد. لازم به ذکر است که تیرامیسو با تخم مرغ نیز تفاوت زیادی با نوع بدون تخم مرغ ندارد. برای تهیه آن کافی است:
- مرحله اول: قهوه درست کنید و بگذارید سرد شود؛ قهوهی شما میتواند با پودر قهوهی فوری (نسکافه) درست شود یا بسته به طبع شما، قهوه فرانسه یا اسپرسو باشد.
- مرحله دوم: سفیده و زردهی تخممرغ را جدا کنید.5 عدد زرده تخم مرغ و 4 عدد سفیده نیاز خواهیم داشت. بدین ترتیب یکی از سفیدهها را استفاده نخواهیم کرد تا حالت پفکی تیرامیسو حفظ شود.
- مرحله سوم: سفیدهها را همراه با نصف شکر با دور تند همزن هم بزنید تا بافت کاملاً حجیم پیدا کند و پس از برداشتن با قاشق، حالت خود را حفظ کند.
- مرحله چهارم:زردهها را نیز همراه با نصق دیگر شکر در ظرفی جداگانه با شکر هم بزنید تا بافت کاملاً حجیم پیدا کند و پس از برداشتن با قاشق، حالت خود را حفظ کند.
- مرحله پنجم: پنیر ماسکارپونه را به زردهی تخممرغ اضافه کنید و تا زمان یکنواختشدن خوب بهم بزنید.
- مرحله ششم: سفیدهی تخممرغ را اضافه کنید و هم بزنید. و توسط همزن دستی کاملاً مخلوط کنید. فرم مواد شما باید یکنواخت و نسبتاً سفت باشد.
- مرحله هفتم: یک لایه بیسکوئیت را با قهوه نمدار کنید و ان را کف ظرفی مستطیلی بچینید.
- مرحله هشتم: روی بیسکوئیت را با لایهای از مایهی ماسکارپونه و تخممرغ بپوشانید و سپس شکلات را روی آن رنده کنید.
- مرحله نهم: لایهی بعدی بیسکوئيت را هم نمدار کنید و مرحلهی قبل را برای همین لایه هم تکرار کنید.
- مرحله دهم: بهتعداد دلخواه میتوانید لایهها را بههمین روش اضافه کنید.
- مرحله یازدهم: روی لایهی آخر را با پودر کاکائو تزئین کنید.
- مرحله دوازدهم: دسر را دستکم برای مدت یک شب در یخچال نگه دارید که استراحت کند و جا بیفتد.
همین طور شما میتوانید با سفارش انلاین شیرینی از اسنپ فود، به راحتی دسر تیرامیسو را از بهترین شیرینی فروشیها و کافههای محدوده خود خریداری کرده و درب منزل یا محل کار تحویل بگیرید.
طرز تهیهی دسر تیرامیسو با کیک
برای طرز تهیه دسر تیرامیسو با کیک کافی است فقط کیک را جایگزین بیسکوئیت لیندی فینگر کنید. به این ترتیب به سادگی این دسر را به همراه کیک، آماده خواهید کرد. این روش تهیه را در طرز تهیه چیز کیک نیز دیده بودیم.
طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی
برای تهیه تیرامیسو شکلاتی کافی است یک دوم پیمانه شکلات را رنده کنید. شما میتوانید از شکلات 60 درصد استفاده کنید. یک دوم پیمانه فندق را نیز اندکی خرد کنید. قطعات فندق باید نسبتا درشت بوده و به راحتی توسط دندان احساس شود. البته این مسئله به سلیقه شما بستگی دارد.
تیرامسو را از یخچال بیرون بیاورید. سلفون روی آن را بردارید. پس از 5 ساعت تا یک روز، تیرامیسو باید کاملاً سفت شده باشد. از این رو به سادگی میتوانید اطراف سلفون کف را نیز گرفته و به آرامی بیرون آورید. بهتر است دو گوشه سلفون را گرفته و به آرامی روی سینی منتقل کنید.

حدود دو سوم شکلات را به صورت یکنواخت روی تیرامیسو بریزید. سپس فندق را نیز به همین ترتیب روی آن اضافه کنید. باقی مانده شکلات رنده شده را نیز اضافه کنید. در این مرحله، تیرامیسو شما آماده است.
بدین ترتیب بدون استفاده از فر و به سادگی تیرامیسو خوشمزهای تهیه کردیم. برای انواع دیگر تیرامیسو، ادامه مطلب را دنبال کنید.
طرز تهیه تیرامیسو با موز
طرز تهیه تیرامیسو با موز تفاوت زیادی با تیرامیسو ساده ندارد. تمام مراحل آن یکسان است و تنها در یک مرحله تفاوت دارد. هنگامی که در حال چیدن مواد و تهیه لایههای تیرامیسو هستید، باید موزها را نیز اضافه کنید.
پس از اینکه بیسکویتها را درون قهوه فرو برده و مخلوط پنیر خامه را روی آن پهن کردید، حلقههای نازک موز را نیز روی خامه بگذارید و تمام سطح آن را پر کنید. تعداد قطعات و فراوانی موز نیز بستگی به ذائقه شما خواهد داشت.
راستی اگر عاشق ترکیب موز و شکلات هستید پیشنهاد میکنیم با دسر موز و شکلات مخصوص ما هم آشنا شوید.
تزیین تیرامیسو
در طرز تهیه تیرامیسو شکلاتی با پتی بور، نحوه تزئین تیرامیسو را با شکلات رنده شده و فندق توضیح دادیم. روشهای دیگری نیز برای تزئین تیرامیسو وجود دارد که در ادامه توضیح خواهیم داد:
تزئین تیرامیسو با خامه و گردو
سطح تیرامیسو را با همان خامه شیرین قنادی که تهیه کردهاید، بپوشانید. سپس قطعات کوچک و خرد شده گردو را روی آن بپاشید. در اینجا میتوانید گردو را در 2 نوع خرد کنید. بخشی از آن را پودر کرده و بخشی دیگر را در قطعات درشت خرد کنید. ترکیب پودر گردو و قطعات گردو باعث میشود که طعم و ظاهر تیرامیسو بسیار زیبا و متفاوت شود.
تزئین با انواع آجیل
میتوانید برای تزئین تیرامیسو از چند نوع آجیل استفاده کنید. گردو، فندق، پسته و بادام بهترین گزینهها هستند. برای اینکه آجیلها به خوبی روی تیرامیسو بنشینند، ابتدا باید مقداری خامه روی تیرامیسو بمالید.
تزئین با قطعات میوه
تیرامیسو یک دسر کاملا ذائقهای است. تزئین و ترکیب مواد آن میتواند متفاوت باشد. برای مثال در تزئین تیرامیسو با موز میتوانید از موز برای تزئین روی آن نیز استفاده کنید. همین طور در صورت تمایل در خرد کردن موز سلیقه به خرج دهید. برای مثال، مقداری از آن را حلقه ای خرد کرده و بخشی دیگر را توسط پوست کن، به نوارهای باریک خرد کنید.
همچنین میتوانید از کمپوت آناناس نیز برای تزئین روی آن استفاده کنید. آناناس میوهای خوشمزه است و اضافه کردن آن به این دسر خوشمزه، نتیجهای عالی به همراه خواهد داشت.
سیب نیز گزینه مناسبی برای این کار است. البته باید برای استفاده درون تیرامیسو یا تزئین آن از کمپوت سیب استفاده کنید. میوههایی که درون این دسر استفاده میشوند، همگی باید نرم بوده و به سادگی توسط دندان له شوند. توت فرنگی، گیلاس، آلبالو و انواع توت و تمشک نیز گزینههای ایدهآلی به حساب میآیند. به خصوص آلبالو و تمشک که طعم ترش و شیرینی به دسر شما خواهد داد.
یک راهکار دیگر نیز استفاده از کمپوت نارگیل است. هم برای درون تیرامیسو و هم تزئین آن میتوانید از قطعات نارگیل استفاده کنید. همچنین مقداری پودر نارگیل نیز روی دسر برای تزئین فوق العاده خواهد بود.
شما چه تجربهای از طرز تهیه تیرامیسو دارید؟
شما هم تیرامیسو را در منزل خود تهیه کرده و نتیجه آن را با ما در میان بگذارید. مواد مورد علاقه شما برای استفاده در تیرامیسو و تزئین آن چیست؟ روش تهیه شما به چه شکلی است؟ آیا از روش تهیه ما استفاده کردید؟ دیدگاههای خود را با ما و دیگر دوستان خود در اسنپ فود در میان بگذارید.
خواندن این مطالب را از دست ندهید: