طرز تهیه دسر پاناکوتا؛ محبوب‌ترین دسر ایتالیا را خودتان درست کنید!

طرز تهیه دسر پاناکوتا (Panna cotta) یک دستور دسر ذاتاً ایتالیایی است. پاناکوتا را می‌توان جزو دسته‌ی پودینگ‌ها دانست. این دسر محبوب عمر چندانی ندارد و احتمالاً باید تولد آن را حول‌وحوش ۱۹۶۰ میلادی جست‌وجو کرد؛ چون در کتاب‌های آشپزی قبل از این تاریخ نامی از این دسر دیده نمی‌شود. این دسر پرطرفدار این روزها به‌شکل آماده و در بسته‌بندی‌های مختلف در همه‌جا پیدا می‌شود، اما طرز تهیه‌ی آن بسیار ساده است. طرز تهیه دسر پاناکوتا نهایتاً نیم‌ساعت از شما وقت می‌گیرد و البته چهار تا پنج ساعت هم برای سرو باید داخل یخچال قرار بگیرد. ما طرز تهیه دسر پاناکوتا را در این مطلب اسنپ‌فود برای شما آورده‌ایم.

با انواع پاناکوتا آشنا شوید

پاناکوتا انواع مختلفی دارد. احتمالاً تنوع پاناکوتاها به طرز تهیه آن برمی‌گردد؛ همان‌طور که گفتیم، طرز تهیه دسر پاناکوتا مانند اغلب دسرها بسیار ساده است و همین ویژگی این امکان را به شما می‌دهد که شما بتوانید پاناکوتای دلخواه خودتان را با طعم‌های مختلف درست کنید. مواد اولیه مورد نیاز پایه برای انواع مختلف پاناکوتا هم تقریباً یکسان است؛ شما فقط برای به‌دست‌آوردن طعم دلخواه‌تان طعم‌دهنده‌ی اضافی را به آن اضافه خواهید کرد.

پاناکوتا انار

پاناکوتا انار

مواد اولیه‌ی لازم برای طرز تهیه دسر پاناکوتا برای ۲ نفر

  1. شیر: یک پیمانه
  2. خامه‌ی صبحانه: یک پیمانه
  3. پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
  4. وانیل: یک‌چهارم قاشق چایخوری
  5. شکر یا پودر قند: دوسوم پیمانه
  6. آب‌جوش: یک‌دوم لیوان
  7. پودر ژله‌ی انار: یک بسته
  8. پودر ژله‌ي توت‌فرنگی: یک بسته
  9. میوه‌ی فریزشده: یک بسته
  10. موز: یک عدد
  11. شکلات رنده‌شده: نصف لیوان
  12. نسکافه: نصف قاشق چایخوری (یک شات اسپرسو)

این مواد اولیه در اغلب خانه‌ها پیدا می‌شود؛ شما می‌توانید همه‌ی این مواد را به‌صورت آنلاین از سوپرمارکت آنلاین اسنپ‌فود سفارش دهید؛ برای این کار کافی است روی این لنیک کلیک کنید:

خرید از سوپرمارکت آنلاین اسنپ‌فود

پاناکوتا قهوه

پاناکوتا قهوه

طرز تهیه پاناکوتا قهوه

مرحله اول:ژلاتین را با آبجوش مخلوط کنید و هم بزنید که یکدست شود؛ می‌توانید این کار را با روش بن‌ماری انجام دهید.

مرحله دوم:خامه و شکر و شیر را در ظرفی بریزید و روی شعله‌ی ملایم، بدون اینکه بجوشد هم بزنید.

مرحله سوم:وقتی مخلوط خامه و شکر و شیر داغ شد، وانیل را هم به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم:مایه را داخل یخچال بگذارید که خنک شود.

مرحله پنجم:پودر نسکافه را با آبجوش و ژلاتین مخلوط کنید و هم بزنید که شفاف شود. بهتر است برای این کار از یک شات قهوه اسپرسو استفاده کنید.

مرحله ششم:ژله‌ی نسکافه را روی پاناکوتا بریزید و برای چهار تا پنج ساعت در یخچال نگه دارید.

پاناکوتا با سس میوه

پاناکوتا با سس میوه

طرز تهیه پاناکوتا با سس میوه

مرحله اول:شیر و خامه را درون ظرفی بریزید و هم بزنید که حل شود.

مرحله دوم:شکر و پودر ژلاتین را اضافه کنید و هم بزنید که در مایه حل شوند. مواظب باشید که مایه نجوشد.

مرحله سوم:وانیل را به مایه اضافه کنید.

مرحله چهارم:پاناکوتا را داخل ظرف سرو بریزید و در یخچال بگذارید که سرد شود.

مرحله پنجم:مخلوط میوه‌ی موردنظرتان را در فریزر بگذارید که یخ بزند؛ سپس با پودر قند آن را داخل میکسر بریزید. سس میوه را روی پاناکوتا بریزید و سرو کنید.

پاناکوتا شکلات

پاناکوتا شکلات

طرز تهیه پاناکوتا شکلات

  • مرحله اول:پودر ژلاتین را با مقداری شیر مخلوط کنید و به‌روش بن‌ماری آن را حل کنید.
  • مرحله دوم:باقی شیر را به‌همراه شکر و خامه به پودر ژلاتین اضافه کنید و روی شعله‌ی ملایم حرارت دهید که شکر حل شود.
  • مرحله سوم:بعد از حل‌شدن شکر، شکلات رنده‌شده را داخل مایه‌ی داغ‌شده بریزید و بعد از اندکی، هم بزنید که دسر رنگ شکلاتی پیدا کند.
  • مرحله چهارم:پاناکوتا را داخل ظرف سرو بریزید و برای چهار تا پنج ساعت در یخچال نگه دارید که فرم بگیرد.
پاناکوتا توت فرنگی

پاناکوتا توت فرنگی

طرز تهیه پاناکوتا توت فرنگی

مرحله اول:پودر ژلاتین را با آبجوش مخلوط کنید و هم بزنید که شفاف شود؛ می‌توانید از روش بن‌ماری هم استفاده کنید.

مرحله دوم:شکر و شیر و خامه را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید؛ حدود ۱۰ دقیقه هم بزنید که مواد غلیظ شود.

مرحله سوم: مایه‌ی ژلاتین و وانیل را را به شکر و شیر و خامه‌ی غلیظ‌شده اضافه کنید و خوب هم بزنید که یکدست شود.

مرحله چهارم: ژله‌ی توت‌فرنگی را در یک لیوان آب جوش حل کنید و سپس یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید.

مرحله پنجم: چند تکه توت‌فرنگی روی پاناکوتا قرار دهید و سپس ژله‌ی توت‌فرنگی را روی آن بریزید.

مرحله ششم: طرز تهیه دسر پاناکوتا موزی

مرحله هفتم: خامه و شیر را روی شعله متوسط قرار دهید و اندکی هم بزنید که مخلوط شود.

مرحله هشتم: موزها را خرد کنید و به مایه اضافه کنید.

مرحله نهم: بعد از اندکی جوشیدن، شکر را در چند مرتبه اضافه کنید؛ شکر را یک‌مرتبه اضافه نکنید.

مرحله دهم: بعد از حل‌شدن شکر ظرف را از روی حرارت بردارید.

مرحله یازدهم: ژلاتین را با دو قاشق غذاخوری آبجوش در ظرفی کوچک بریزید و هم بزنید که شفاف شود.

مرحله دوازدهم: ژلاتین را به مایه اضافه کنید و مخلوط کنید.

مرحله سیزدهم: مایه را داخل ظرف سرو بریزید و برای چهار تا پنج ساعت در یخچال قرار دهید.

پاناکوتا انار

پاناکوتا انار

طرز تهیه پاناکوتا انار

  • مرحله اول: پودر ژلاتین را در ظرفی مناسب داخل شیر سرد بریزید.
  • مرحله دوم: ظرف را روی کتری در حال جوش قرار دهید و در آن را بگذارید که به‌روش بنماری، یکنواخت شود.
  • مرحله سوم: خامه و شکر را در قابلمه کوچک روی حرارت کم، بدون اینکه بجوشد، گرم کنید.
  • مرحله چهارم: به‌محض اینکه جوش‌های ریز در کنار خامه و شکر پیدا شد، قابلمه را از روی شعله بردارید.
  • مرحله پنجم: شیر مخلوط با پودر ژلاتین را به‌همراه وانیل به خامه و شکر اضافه کنید.
  • مرحله ششم: مایه را خوب مخلوط کنید و در ظرف سرو بریزید.
  • مرحله هفتم: ظرف را داخل یخچال بگذارید که سرد شود.
  • مرحله هشتم: ژله‌ی انار را با یک لیوان آبجوش مخلوط کنید و بگذارید که سرد شود؛ همچنین می‌توانید از روش بن‌ماری هم استفاده کنید.
  • مرحله نهم: دانه‌های انار را روی پاناکوتا بریزید و ژله را روی آن اضافه کنید.
  • مرحله دهم: پاناکوتای انار را برای چهار تا پنج ساعت در یخچال بگذارید که سرد شود و شکل بگیرد.

اگر زمان کافی برای آماده سازی دسر خوشمزه‌ی پاناکوتا را ندارید، می‌توانید به راحتی دسر و شیرینی خود را از اسنپ فود سفارش دهید.

خواندن این مطالب را هم به شما پیشنهاد می‌کنیم: