طرز تهیه رویال برگر حرفه ای

رویال برگر از آن دسته برگر­هایی است که اسم قشنگ و شیکی دارد. در کنار این اسم شیک و قشنگ، جز برگر­های پر ملات و حجیم به حساب می­ آید که حتماً اگر تا کنون آن را امتحان نکرده اید باید دست به کار شوید. این غذا حداقل چیزی حدود ۷۰۰ کیلو کالری انرژی دارد. در ادامه طرز تهیه رویال برگر را باهم یاد می­گیریم.

ساندویچ رویال برگر متشکل از چیست؟

مهم مواد تشکیل دهنده ساندویچ رویال برگر عبارتند از: گوشت، ژامبون گوشت یا مرغ، پنیر چدار و قارچ. برای تهیه رویال برگر از نان­ های باگت یا ساندویچی هم استفاده می­ شود و حتماً نباید نان گرد همبرگری را مورد استفاده قرار دهید.

دستور تهیه رویال برگر

نکته مهم در تهیه رویال برگر، تهیه گوشت قرمز مناسب برای پخت برگر است. برای پختن یک برگر آبدار و نرم، نمی­شود از هر نوع گوشت قرمزی استفاده کرد. در توضیح مواد اولیه رویال برگر، دقت کنید که دقیقاً همان مواد را تهیه کنید تا از کیفیت غذای شما کاسته نشود.

دستور تهیه رویال برگر

مواد لازم برای تهیه رویال برگر برای ۴ نفر

  • نیم کیلو گوشت چرخ کرده گردن یا شانه به همراه دنبه
  • تخم مرغ ۱ عدد
  • پیاز ۴ عدد
  • ژامبون مرغ یا گوشت
  • سیر ۲ حبه
  • پودر سیر ۲ قاشق مربا خوری
  • آرد سوخاری به مقدار لازم
  • پودر موسیر ۱ قاشق مربا­خوری
  • پنیر چدار به مقدار لازم
  • قارچ ۲۰۰ گرم
  • سس کچاپ
  • سس خردل
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • نان همبرگر ۴ عدد

مراحل تهیه رویال برگر

برای این که برگری لذیذ و خوشمزه داشته باشید، بهتر است تمام نکات گفته شده در مراحل زیر را به دقت انجام دهید. از اضافه کردن مواد سلیقه­ ای به عنوان چاشنی به گوشت بپرهیزید تا مزه برگر دچار تغییر نشود.

مرحله اول

ابتدا پیاز را رنده کنید و آب پیاز را جدا کنید. سپس سیر را رنده کنید و اضافه کنید به ظرف پیاز. سپس به مقدار لازم نمک اضافه کنید.  این ترکیب را در داخل ظرفی جدا قرار دهید.

مرحله دوم

در ظرفی دیگر سس کچاپ، سس خردل، فلفل، پودر موسیر، پودر سیر و تخم مرغ را به گوشت اضافه کنید و خوب ورز دهید. در ورز دادن نباید افراط کنید و به اصطلاح گوشت را خسته کنید. تنها به به اندازه­ای که مواد به خوبی به خوردِ گوشت برود، باید این کار را انجام داد.

گوشت برگر

مرحله سوم

سیر و پیاز رنده شده را به ترکیب ورز داده شده گوشت اضافه می­کنیم و بار دیگر شروع به ورز دادن می­کنیم، تا مواد به خوبی باهم مخلوط شوند. سپس آرد سوخاری را به میزان لازم اضافه کنید به گوشت، دقت کنید که خیلی از آرد استفاده نکنید، چون باعث خشکی برگر بعد از پخت می شود.

مرحله چهارم

گوشت ها را به قسمت­های مساوی تقسیم کنید و به شکل گرد درآورید. سپس زیر و روی گوشت­ها را با کاغذ یا کیسه فریزر بپوشانید تا به یکدیگر نچسبند. به مدت ۲ ساعت وقت بدهید تا گوشت استراحت کند و درون یخچال بماند.

مواد اولیه رویال برگر

مرحله پنجم

در این فاصله قارچ­ها را با کمی کره در حرارت بالا تفت دهید تا آب قارچ­ها گرفته شود و برشته شوند.  همچنین می­توانید پیاز­های باقی مانده را به قارچ­ها اضافه کنید و کمی تفت دهید. در آخر کمی نمک و فلفل اضافه کنید به قارچ و پیازهای تفت داده شد.

مرحله ششم

برای پختن برگر می توان از دو روش استفاده کرد. می ­توانید با استفاده از خود گریل یا ورق گریل بر روی گاز برگر­ها را بپزید. همچنین می ­توانید با استفاده از ماهیتابه و روغن آن را سرخ کنید.

برگر گریل شده

استفاده از گریل

در هنگام استفاده از گریل کمی آن را به روغن یا کره آغشته کنید تا گوشت به آن نچسبد، سپس برگر­ها را بر روی گریل قرار دهید. دو طرف برگر را به خوبی گریل کنید و مرتب برگردانید. نان­ ها را قبل از این که با مواد دیگر پر کنید از وسط برش بزنید و قسمت داخلی آن را به ترکیب کره آب شده و سس خردل آغشته کنید و بر روی گریل قرار دهید، نه آنقدر که قسمت داخلی نان بسوزد.

استفاده از تابه

در استفاده از تابه، ابتدا کمی روغن می ریزیم داخل تابه و سپس برگر­ها را سرخ می­کنیم. برگر را مرتب برگردانید تا به صورت یکنواخت هر دو طرف سرخ شود. یک تابه دیگر را بدون ریختن روغن، روی شعله گاز قرار دهید تا داغ شود. نان­های برش زده شده را به کره آب شده و سس خردل آغشته می­کنیم و روی تابه داغ شده قرار می­دهیم.

نان برگر

مرحله هفتم (آخر)

بعد از این که مطمئن شدیم گوشت های برگز مغز پخت شده، پنیر ورقه‌­ای چدار را روی گوشت ها قرار می ­دهیم تا کمی آب شوند. نیازی به برگرداندن نیست، چون در این صورت پنیر به صفحه گریل یا تابه می­چسبد. در همین حین، بعد از این که نان­ ها را برداشتیم با کاهو، خیار شور، گوجه آن ها را پر می­کنیم و برگر­ها را بر روی این مواد می­گذاریم. سپس ورق­ های ژامبون را بر روی برگر می ­گذاریم و قارچ و پیاز تفت داده شده روی ژامبون می­ ریزیم. اکنون رویال برگر ما آمده سرو شدن است.

رعایت تناسب در اضافه کردن افزودنی­ها

ابتدا باید این را نظر بگیریم که در هر جایی مطابق با دستور پخت اعلام شده باید عمل کنیم و افزودنی­ های اضافی و خارج از دستور پخت را به غذا اضافه نکنید. مگر در صورتی که تسلط کافی بر آشپزی و آشنایی با افزودنی­ ها را داشته باشید. همچنین پختن برگر با استیک و کباب کاملاً متفاوت است و نمی توان از روش یا مواد مشترک در تهیه آن­ ها استفاده کرد.

گوشت همبرگر چه مقدار زمان نیاز دارد؟

برای اینکه همبرگر شما کاملاً مغز پخت شود، معمولاً نیاز به ۱۰ دقیقه زمان دارد. حالت مغز پخت همان حالت آبدار محسوب می­شود. البته بعضی از افراد حالت متوسط را ترجیح می ­دهند. در این حالت مرکز گوشت به رنگ صورتی است که به ۷ تا ۸ دقیقه زمان نیاز دارد.

نکات مهم در پخت برگر

  • سعی کنید در مرحله­ ای که می­ خواهید گوشت را داخل یخچال بگذارید، بیش از حد فشرده سازی نکنید. این کار موجب سفت شدن گوشت برگر می­شود.
  • در وسط برگر­ها قبل از پخت یک گودی ایجاد کنید تا هنگام پخت قسمت وسط باد نکند.
  • بستگی به ضخامت گوشت، معمولاً هر طرف حدود ۵ دقیقه باید گرما ببیند. البته در اینجا زمان صحیح و مغز پخت شدن گوشت را یک بار برای شما شرح داده­ایم.
  • برای درست کردن چیز برگر یا رویال برگر، در گذاشتن ورقه­ های پنیر بر روی برگر، عجله نکنید. اگر خیلی زود بگذارید احتمال دارد که پنیر کاملاً آب شود و بر روی سطح گریل یا تابه بریزد.
  • برای آبدار شدن برگر، با کفگیر یا سطوح همانند آن برگر را فشار ندهید. اگر در ابتدا گودی را در وسط برگر ایجاد کنید، دیگر نیازی به این کار ندارید.
  • در زمان پخت برگر، در بالا بردن شعله خساست نکنید. با شعله پائین برگر به خوبی درست نمی شود و شاید بافتش آسیب ببیند. البته آنقدر هم شعله را بالا نبرید که برگر دچار سوختگی شود.
  • اگر از گریل استفاده می­کنید، تا جایی که امکانش هست، از پاکیزگی سطح آن اطمینان حاصل کنید.