طرز تهیه ساندویچ کوکتل تنوری و پنیری

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

آنچه در این مقاله میخوانید

  • طرز تهیه ساندویچ کوکتل پنیری آسان و سریع
  • مواد اولیه ساندویچ کوکتل پنیری
  • مراحل درست کردن ساندویچ کوکتل پنیری
  • طرز تهیه ساندویچ کوکتل تنوری
  • مواد لازم برای ساندویچ کوکتل تنوری
  • مواد لازم برای سس مخصوص ساندویچ تنوری
    • آماده کردن کوکتل، قارچ و پیاز کاراملی
    • آماده کردن سس مخصوص ساندویچ تنوری
    • آماده کردن ساندویچ کوکتل پنیری تنوری
  • دستور پخت ساندویچ کوکتل رستورانی با سس خردل

سوسیس کوکتل، با ابعاد کوچک آن نسبت به سایر انواع سوسیس، یک گزینهٔ عالی برای درست کردن ساندویچ هایی با ظاهر فانتری و جذاب است. ساندویچ کوکتل همچنین می تواند یک وعدهٔ غذایی فوری و خوشمزه برای زمان هایی باشد که فرصت کافی برای پخت و پز ندارید.

در این مطلب، طرز تهیه ساندویچ کوکتل پنیری به روش های متنوع معرفی می شود که شما می توانید بر اساس سلیقه و میزان زمانی که در اختیار دارید هر کدام از آنها را امتحان کنید. در پایان به برخی نکات مهم در مورد پخت انواع کوکتل اشاره خواهد شد.

طرز تهیه ساندویچ کوکتل

طرز تهیه ساندویچ کوکتل پنیری آسان و سریع

یکی از سریع ترین روش ها برای درست کردن ساندویچ کوکتل، سرخ کردن و صرف آن به همراه سبزیجات خرد شده است. این ساندویچ، یک وعده فست فودی مناسب برای زمان هایی است که عجله دارید. می توانید از انواع کوکتل مرغ یا گوشت قرمز یا کوکتل پنیری برای این منظور استفاده کنید.

مواد اولیه ساندویچ کوکتل پنیری

  • سوسیس کوکتل پنیری: ۱۲ عدد
  • قارچ: ۳۰۰ گرم
  • سس کچاپ
  • نان باگت: چهار عدد
  • کاهو، گوجه فرنگی، خیارشور، زیتون: به صورت دلخواه
چگونه سوسیس پنیری را سرخ کنیم

مراحل درست کردن ساندویچ کوکتل پنیری

  • در دو طرف کوکتل ها برش های شیاری مورب به فواصل یکسان ایجاد کنید.
  • کوکتل ها را در روغن سرخ کنید. حجم روغن باید در حدی باشد که روی کوکتل ها را بپوشاند. در این مرحله، دمای شعله باید پایین باشد تا کوکتل به خوبی مغزپخت شود.
  • قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده و در روغن داغ تفت دهید. دمای شعله در این مرحله باید بالا باشد تا قارچ ها آب نیندازند.
  • نان باگت را باز کرده و کف آن را با چند برگ کاهو بپوشانید. سپس کوکتل ها را بر روی برگه های کاهو قرار داده و اطراف آن را با قارچ و سبزیجات خرد شدهٔ دلخواه خود پر کنید.
  • برای میل کردن این ساندویچ سس کچاپ توصیه می شود. با این حال شما می توانید از سس مایونز نیز استفاده کنید.

مواد اولیه ساندویچ کوکتل پنیری

طرز تهیه ساندویچ کوکتل تنوری

شما می توانید ساندویچ کوکتل را به صورت تنوری نیز تهیه کنید که خوشمزه تر از حالت ساده خواهد بود. برای اضافه کردن طعم خاص به این ساندویچ، می توانید از سس حرفه ای مخصوص برای ساندویچ تنوری استفاده کنید.

مواد لازم برای ساندویچ کوکتل تنوری

  • سوسیس کوکتل پنیری یا ساده: ۱۲ عدد
  • قارچ: ۱۰۰ گرم
  • پیاز کاراملی: به مقدار دلخواه
  • پنیر پیتزا: به مقدار دلخواه
  • چیپس سیب زمینی: به مقدار دلخواه
  • نان باگت: به تعداد دلخواه

مواد لازم برای سس مخصوص ساندویچ تنوری

  • سس مایونز: ۳ ق غذاخوری
  • سس خردل: ۱ ق چایخوری
  • سرکه سفید: به مقدار لازم
  • آبلیمو: ۲ ق غذاخوری
  • فلفل چیلی: نوک ق چایخوری
  • پودر پاپریکا: ۱ ق چایخوری
  • پودر سیر: نصف ق چایخوری
  • نمک: نصف ق چایخوری
  • فلفل سیاه: نصف ق چایخوری
  • شوید خشک شده: نصف ق غذاخوری
طرز تهیه ساندویچ کوکتل رستورانی

آماده کردن کوکتل، قارچ و پیاز کاراملی

  • بر روی کوکتل های پنیری برش های مورب ایجاد کنید. سپس آنها را با مقداری روغن روی حرارت ملایم سرخ کنید تا کاملاً مغز پخت شوند. در صورت استفاده از کوکتل ساده، می توانید آن را نصف کرده و سرخ کنید.
  • قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کرده و سپس با روغن تفت دهید. برای اینکه قارچ ها آب نیندازند دمای شعله در هنگام پخت زیاد باشد. می توانید در حین تفت دادن، مقداری آبلیمو به قارچ ها اضافه کنید تا سیاه نشوند.
  • پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و با مقداری کره تفت دهید. برای اینکه پیازها نرم و کاراملی شوند، لازم است دمای شعله بسیار پایین و مدت زمان پخت طولانی باشد. می توانید پس از سبک شدن پیازها، مقداری آب یا سرکه بالزامیک نیز به آن اضافه کنید تا پیازها نرمتر باشند.
طرز تهیه ساندویچ کوکتل تنوری

آماده کردن سس مخصوص ساندویچ تنوری

  • برندهای مختلف سس مایونز، طعم های متفاوتی دارند. ممکن است طعم سس تهیه شده چندان مطلوب شما نباشد. در ابتدا با آبلیمو، سرکه و نمک، طعم پایهٔ سس مایونز را به دلخواه خود تغییر دهید. این مواد را در مقادیر بسیار کم اضافه کنید تا به طعم مورد پسند خود برسید.
  • سایر ادویه جات و طعم دهنده ها را به ترتیب به سس اضافه کنید. علاوه بر آبلیمویی که در مرحلهٔ اول برای سس پایه استفاده کردید، در این مرحله نیز باید ۲ قاشق به مواد دیگر اضافه کنید.
  • در صورت علاقه به طعم تندتر، می توانید از مقدار بیشتری از سس خردل و فلفل چیلی استفاده کنید. در این صورت این سس برای بچه ها مناسب نخواهد بود.
  • در صورت علاقه به طعم دودی بیشتر، می توانید مقدار پودر پاپریکا را افزایش دهید.
  • به دلیل استفاده از شوید خشک در تهیهٔ این سس، بهتر است آن را یکی دو ساعت زودتر آماده کرده و در یخچال قرار دهید تا طعم آن در داخل سس مشخص باشد.
ساندویچ کوکتل با قارچ و پنیر

آماده کردن ساندویچ کوکتل پنیری تنوری

  • نان های باگت را برش زده و خمیر اضافی آن را خارج کنید.
  • کف نان را با چیپس سیب زمینی بپوشانید. برای اینکه چیپس ها فضای نان را پر نکنند، آنها را کمی فشار دهید تا خرد شوند و حجم کمتری بگیرند.
  • روی چیپس ها را با پنیر پیتزا بپوشانید و سپس پیاز کاراملی را اضافه کنید. در ادامه سس مخصوص را با قارچ های تفت داده شده مخلوط کرده و به مواد ساندویچ اضافه کنید.
  • با توجه به ابعاد و گنجایش نان باگت انتخابی، تعدادی کوکتل سرخ شده به دلخواه داخل نان باگت قرار دهید و روی کوکتل ها را با پیتزا بپوشانید.
  • بر روی یک فویل آلومینیومی یک کاغذ روغنی قرار دهید تا از چسبیدن پنیر آب شده به فویل جلوگیری شود. سپس نان باگت ها را داخل فویل پیچیده و دو طرف آن را کامل ببندید.
  • ساندویچ های رول شده داخل فویل آلومینیومی را در داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا پنیر آن آب شود. پس از گذشت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه می توانید ساندویچ ها را از فر خارج کرده و میل کنید.
طرز تهیه ساندویچ کوکتل پنیری

دستور پخت ساندویچ کوکتل رستورانی با سس خردل

می توانید برای یک تجربهٔ جدید و متفاوت، نحوه پخت سوسیس کوکتل را اندکی تغییر داده و روش جدیدی را امتحان کنید. برای درست کردن ساندویچ کوکتل رستورانی و حرفه ای به این روش، تنها به سس خردل و کمی پنیر پیتزا نیاز دارید.

  • کوکتل مورد علاقه خود از جمله کوکتل مرغ، گوشت یا پنیری را انتخاب کنید. قبل از باز کردن پوشش روی کوکتل ها، آنها را داخل آب جوش بیندازید و اجازه دهید به مدت ۵ دقیقه آب پز شوند.
  • کوکتل ها را از آب خارج کرده و اجازه دهید کمی خنک شوند. سپس با چاقو روی کوکتل ها شکاف ایجاد کنید و پوست سوسیس ها را از آن جدا کنید. دقت کنید شکافی که روی کوکتل ایجاد می کنید آنقدر عمیق نباشد که سوسیس کاملاً نصف شود.
  • داخل شکاف هایی که بر روی کوکتل ایجاد کرده اید را سس خردل بریزید. سپس روی آن را با پنیر پیتزا بپوشانید. می توانید از هر پنیر دیگری بر حسب دلخواه استفاده کنید.
  • کوکتل ها را با کمی کره داخل ماهیتابه سرخ کنید. برای چند دقیقه درب ماهیتابه را ببندید تا پنیرهای روی کوکتل نیز آب شوند. می توانید کوکتل ها را داخل فر نیز بپزید.
  • برای قرار دادن کوکتل ها داخل نان ساندویچ، می توانید از نان باگت با اندازهٔ معمولی، نان های فانتزی با ابعاد کوچک یا نان های گرد استفاده کنید. نان را از قسمت بالایی آن برش بزنید و در صورت نیاز مقداری از خمیر اضافی را از داخل نان خارج کنید.
  • کف نان را سس خردل بریزید و سپس کوکتل های سرخ شده را روی آن قرار دهید. متناسب با ابعاد نان، می توانید داخل هر نان یک یا چند عدد سوسیس قرار دهید. برای تزئین می توانید از سس خردل، تکه های فلفل دلمه ای، قارچ یا پنیر پیتزا استفاده کنید.

برای تهیه ساندویچ کوکتل پنیری به این روش، از مخلفات زیاد مانند خیارشور، گوجه فرنگی، کاهو و سایر سبزیجات استفاده نکنید و اجازه دهید طعم سوسیس در ساندویچ غالب باشد. در صورتی که به سس خردل تند علاقه ندارید، می توانید از انواعی که میزان تندی کمتری دارند استفاده کنید.

 

ساندویچ کوکتل چیست

برای درست کردن ساندویچ کوکتل، بهتر است به چند نکته در مورد انواع کوکتل و کوکتل پنیری، کاربردهای سوسیس کوکتل در آشپزی، و نحوه پخت کوکتل پنیری دقت کنید.

  • سوسیس کوکتل به طور کلی یکی از انواع محبوب سوسیس است که ویژگی اصلی آن ابعاد کوچک می باشد. اغلب کوکتل ها حدود ۳۰ گرم وزن دارند و همچون سایر انواع سوسیس، میزان و نوع گوشت به کار رفته در آنها متفاوت است و شما می توانید به دلخواه انواع کوکتل گوشت یا مرغ را برا تهیه ساندویچ انتخاب کنید. درصد گوشت موجود در کوکتل پنیری معمولاً بالای ۵۰ درصد است.
  • با توجه به اندازهٔ کوکتل، این سوسیس برای تهیهٔ ساندویچ هایی با ابعاد کوچک با طراحی فانتزی ایده آل است. به همین دلیل می توانید برای پذیرایی و سفره آرایی روی ساندویچ کوکتل یا کوکتل پنیری حساب کنید. استفاده از انواع کوکتل ها همچنین برای تزئین سایر غذاها همچون بیکن و خوراک بوقلمون بسیار رایج است.
  • شما می توانید سوسیس کوکتل معمولی را مثل سایر انواع سوسیس به صورت حلقه ای برش زده و برای تهیهٔ ساندویچ معمولی مورد استفاده قرار دهید. همچنین می توانید بنابر سلیقه و ذائقهٔ خود از طعم دلچسب کوکتل به صورت سرخ شده در روغن به همراه سس کچاپ، پخته شده در فر، گریل شده و یا کباب شده لذت ببرید.
  • در مورد سوسیس کوکتل پنیری، به دلیل داشتن مغزی پنیری بهتر است هنگام پخت آن را به طور کامل برش نزنید. بلکه روی کوکتل پنیری برش های سطحی ایجاد کنید و با دمای پایین بپزید تا به خوبی مغز پخت شود. در هنگام برش زدن سطح کوکتل دقت کنید که برش ها عمیق نباشند تا هنگام پخت پنیر داخل آن به بیرون نشت نکند.