طرز تهیه سوپ خامه ای مخصوص تبریز

طرز تهیه سوپ خامه بسیار ساده است. شما می‌توانید این سوپ را در زمان اندکی تهیه کنید. سوپ خامه یکی از سوپ‌های محبوب در تبریز است و بسیاری آن را به نام سوپ خامه‌ای تبریزی می‌شناسند. دستور اصلی این سوپ به مواد اولیه‌ی خاصی نیاز ندارد. شما می‌توانید بدون هیچ دغدغه و دردسری آن را تهیه کنید، درست مانند سوپی که در تبریز درست می‌شود یا سوپی که رستوران‌ها سرو می‌کنند. طرز تهیه سوپ خامه را در این مطلب اسنپ‌فود توضیح داده‌ایم.

طرز تهیه سوپ خامه‌ای مخصوص

سوپ خامه یکی از سوپ‌های بسیار خوش‌عطر و طعم، مجلسی و ساده برای پذیرایی‌های رسمی و میهمانی‌های فصول سرد سال است.بنابراین برای بهبود سرماخوردگی بسیار مفید است. این غذا از نظر مواد اولیه کاملاً سالم است و در رده‌ی غذاهای سلامت قرار می‌گیرد. شما می‌توانید با خیال راحت این سوپ را برای کودکان و سالمندان هم سرو کنید. سوپ خامه، همان‌طور که از نام آن پیداست، سوپی با بافت سبک و خامه‌ای است. مواد تشکیل‌دهنده آن باید به‌گونه‌ای باشد که رنگ خامه‌ای آن را تحت تاثیر قرار ندهد.

سوپ خامه تبریز

سوپ خامه تبریز

مواد اولیه طرز تهیه سوپ خامه ای با قارچ و جو

برای درست‌کردن سوپ خامه‌ای تبریز (سوپ خامه‌ای با قارچ و جو) برای چهار نفر، شما به این مواد اولیه نیاز دارید:

  1. آب مرغ: یک لیتر (می‌توانید از دو عدد عصاره‌ی مرغ استفاده کنید)
  2. جو پوست‌کنده: یک فنجان
  3. شیر کم‌چرب: یک لیتر
  4. خامه‌ی کم‌چرب: ۲۰۰ گرم
  5. فلفل سفید: به‌مقدار دلخواه
  6. قارچ: ۳۰۰ گرم
  7. هویج: یک عدد
  8. جعفری ساتوری‌شده: به‌مقدار لازم برای تزیین

طرز تهیه سوپ خامه‌ای تبریز

طرز تهیه سوپ خامه بسیار ساده است. این سوپ آن‌قدر محبوب است که به‌راحتی می‌توانید به دستور تهیه اصلی آن اعتماد کنید. همچنین می‌توانید به‌دلخواه خودتان در دستور اصلی این سوپ تغییرهایی ایجاد کنید. طرز تهیه سوپ خامه از این قرار است:

مرحله اول: جو را به‌همراه آب مرغ (یا عصاره‌ی مرغ) داخل قابلمه بریزید و بگذارید بجوشد که نرم شود.

مرحله دوم:هویج‌ها را پوست بگیرید و با رنده‌ی درشت رنده کنید. داخل آبکش بریزید و خوب بشویید که هویج به سوپ رنگ ندهد.

مرحله سوم: هویج‌ها را به مایه اضافه کنید.

مرحله چهارم: خامه و شیر را با نمک و فلفل‌سفید مخلوط کنید و به قابلمه اضافه کنید.

مرحله پنجم: قارچ‌های را ورقه‌ورقه کنید و به مایه اضافه کنید.

مرحله ششم: اجازه دهید سوپ شما برای یک ساعت بجوشد و کاملاً غلیظ شود و لعاب بیندازد.

مرحله هفتم: حواس‌تان باشد که برای پیشگیری از سررفتن سوپ حتماً درِ ظرف را بعد از افزودن شیر باز بگذارید.

سوپ قارچ و خامه

سوپ قارچ و خامه

طرز تهیه سوپ شیر

اگر رژیم غذایی لاغری دارید یا این سوپ را برای سالمندان تهیه می‌کنید، می‌توانید برای سالم‌ترشدن این سوپ خامه را حذف کنید. در این صورت می‌توانید خامه را در کنار سوپ سرو کنید که هر کسی، به‌مقدار دلخواه، خامه به سوپ اضافه کند. با این کار شما سوپ سالم‌‌‌تری خواهید داشت. اگر می‌خواهید سوپ بخورید تا لاغر شوید،‌ تهیه این سوپ را به شما پیشنهاد می‌کنیم. البته در صورت حذف خامه از این سوپ، شما سوپ شیر خواهید داشت.

تزیین سوپ خامه ای

برای تزیین سوپ می‌توانید روی آن را با ادویه‌های دلخواه و جعفری ساتوری‌شده تزیین کنید. همان‌طور که گفتیم این سوپ بافتی نرم و خامه‌ای دارد. رنگ آن هم خامه‌ای‌رنگ است. پس باید در مواد اولیه دقت کنید که رنگ سوپ را عوض نکند و سوپ ظاهر نامناسبی به خود نگیرد.

همیشه لیموی تازه جلوه‌ی خوبی به سوپ شما می‌دهد. می‌توانید در این سوپ از فلفل‌سیاه و فلفل‌قرمز، جوز هندی یا ادویه‌های دیگر هم استفاده کنید، اما به‌مقدار مناسب که رنگ سوپ را تغییر ندهد. ناگفته پیداست که فلفل سیاه و جوز هندی به‌راحتی می‌تواند رنگ سوپ خامه شما را تغییر دهد.

اگر شما هم جزو دوستداران سوپ هستید، این مطالب را از دست ندهید: