با بهترین طرز تهیه مرغ سوخاری آشنا شوید

طرز تهیه مرغ سوخاری
به این مقاله امتیاز دهید

مرغ سوخاری یکی از غذاهای لذیذ و خوشمزه است که طرفداران بسیار زیادی دارد. با وجود قرارگرفتن مرغ سوخاری در دسته فست‌فودها، ارزش غذایی آن نسبت به سایر فست‌فودها بسیار بیشتر است. همچنین، بهتر است بدانید طرز تهیه مرغ سوخاری پولکی و مرغ سوخاری کنتاکی نیز کاملاً شبیه مرغ سوخاری است و تفاوت بسیار کمی با آن دارد. بنابراین، اگر این طرز تهیه را یاد بگیرید، طرز تهیه  دو نوع دیگر نیز برای شما آسان خواهد شد. حال اگر به مرغ سوخاری علاقه بسیار زیادی دارید و می‌خواهید آن را به صورت رستورانی تهیه کنید، بهتر است تا انتها همراه ما باشید:

مرغ سوخاری
تعداد نفرات 4 نفر
زمان آماده‌سازی کمتر از 30 دقیقه
زمان پخت غذا 30 الی 60 دقیقه
میزان سختی متوسط

مرغ سوخاری ترد و خوشمزه

کمتر کسی می‌تواند به مرغ سوخاری و طعم بی‌نظیر آن نه بگوید. بنابراین، اگر شما هم به طعم این غذا علاقه داشته و می‌خواهید طرز تهیه آن را یاد بگیرید، مواد لازم زیر را تهیه کنید.

مواد لازم مقدار مورد نیاز
ران یا سینه مرغ 8 تکه
آرد سفید 1 لیوان
پیاز 1 عدد
سبزی‌ها معطر 4/1 لیوان
پودر سیر 2/1 قاشق‌چای‌خوری
پودر پیاز 2/1 قاشق‌چای‌خوری
نمک و فلفل به‌اندازه کافی
آرد سوخاری 1 پیمانه
تخم‌مرغ 2 عدد

طرز تهیه مرغ سوخاری

مواد لازم برای تهیه مرغ سوخاری

در این بخش طرز تهیه این غذای لذیذ را به صورت گام‌به‌گام و به شکل اصولی آموزش می‌دهیم. جهت تهیه مرغ سوخاری رستورانی باید مراحلی که بیان می‌کنیم را به ترتیب زیر انجام دهید:

  • مرحله اول: برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه و به روش رستورانی نخست باید پیاز خود را پوست بگیرید و آن را بشویید. سپس آن را روی تخته آشپزخانه به صورت خلال‌های درشت خرد کنید. پیازهای خلالی و خرد شده خود را درون یک کاسه بریزید.
  • مرحله دوم: در این مرحله از طرز تهیه مرغ سوخاری، سبزی‌های معطر خشک شده و یا تازه که می‌تواند نعناع، شوید، آویشن، جعفری، ترخون و… باشد را درون کاسه بریزید. سپس ماست را همراه زعفران دم‌کرده، مقداری نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید.
  • مرحله سوم: حال باید مواد را به‌خوبی با یکدیگر مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند. سپس تکه‌های سینه مرغ یا ران مرغ را درون کاسه بریزید و آن‌ها را به‌خوبی زیرورو کنید تا قطعات گوشت مرغ به صورت کامل با مواد طعم‌دهنده آغشته شوند.
  • مرحله چهارم: روی کاسه خود را با سلفون بپوشانید و اجازه دهید تا به مدت دو الی سه ساعت درون یخچال استراحت کند. آرد را همراه با فلفل، پودر پیاز، پودر سیر و مقداری نمک درون کاسه دیگری بریزید.
  • مرحله پنجم: حال باید تخم‌مرغ‌ها را درون ظرفی با چنگال هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شوند. می‌توانید در صورت تمایل کمی نمک، فلفل سیاه و آویشن نیز به آن اضافه کنید.مرغ سوخاری کره ای
  • مرحله ششم: حال پس از گذشت دو الی سه ساعت تکه‌های مرغ شما به‌خوبی طعم‌دار شده‌اند و می‌توانید آن‌ها را از یخچال خارج کنید.
  • مرحله هفتم: در این مرحله از طرز تهیه مرغ سوخاری خانگی باید درون قابلمه روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا کم‌کم داغ شود. حال می‌توانید تکه‌های مرغ را درون کاسه آرد بگذارید و آن‌ها را مانند شستن لباس به یکدیگر ماساژ دهید تا آرد به‌خوبی جذب تکه‌های مرغ شود. تکه‌های مرغ خود را نخست درون آرد بغلتانید و بعد به تخم‌مرغ آغشته کنید.
  • مرحله هشتم: بعد از اینکه مرغ‌ها را به تخم مرغ آغشته کردید، دوباره درون آرد بگذارید. اگر تمایل دارید مرغ سوخاری شما اسپایسی باشد می‌توانید مقداری بیشتر فلفل به آرد سوخاری خود اضافه کنید.
  • مرحله نهم: اکنون روغن شما به‌خوبی داغ شده است، می‌توانید تکه‌های مرغ را به‌آرامی درون آن قرار دهید. اجازه دهید مرغ شما به‌آرامی سرخ و طلایی شود. بهتر است به این موضوع توجه کنید که حرارت باید کم باشد و آن را زیاد نکنید. زیرا تکه‌های مرغ با حرارت کم علاوه بر طلایی شدن به‌خوبی مغزپخت نیز خواهند شد.
  • مرحله دهم: نکته بسیار مهمی که در رابطه ‌با طرز تهیه مرغ سوخاری لذیذ باید بدانید این است که شما باید حتماً از روغن مخصوص سرخ‌کردنی استفاده کنید. زیرا یک روغن سرخ‌کردنی مرغوب می‌تواند تکه‌های مرغ را به‌خوبی طلایی کند و آنها را سیاه نکند. حال اگر مرغ‌ها به‌خوبی سرخ شده‌اند، باید آن‌ها را از روغن خارج کنید و روی توری فلزی یا دستمال جذب روغن قرار دهید تا روغن‌های اضافی آن‌ها خارج شوند. البته، اگر شما تمایل دارید برای تهیه این غذا از روغن کمتری استفاده کنید، می‌توانید مرغ سوخاری در فر یا مرغ سوخاری در توستر را امتحان کنید. مطمئن باشید، با این روش‌ها نیز می‌توانید مرغ سوخاری خانگی خود را به بهترین شکل ممکن و با طعمی بی‌نظیر تهیه کنید.
  • مرحله یازدهم: شما می‌توانید کلیه مرغ‌های خود را به همین شکل آماده کنید. همچنین در صورت تمایل در کنار مرغ سوخاری خود مقداری سیب‌زمینی نیز خلالی و سرخ کنید و مرغ‌های سوخاری خود را همراه با سیب‌زمینی میل کنید. در پایان می‌توانید مرغ‌های سوخاری را همراه با سیب‌زمینی‌های سرخ شده در ظرف سرو آن‌ها بچینید و تزیین کنید. همچنین پیشنهاد می‌کنیم در کنار مرغ سوخاری، از سس قرمز استفاده کنید. قطعاً میل کردن مرغ سوخاری همراه با سس قرمز بسیار لذیذ است.

مرغ سوخاری کره ای

مرغ سوخاری کنتاکی

اگر به مرغ سوخاری کره‌ای علاقه دارید، می‌توانید به‌جای روغن از کره استفاده کنید. شاید با خود فکر کنید که کره ممکن است سطح مرغ را بسوزاند، اما این‌طور نیست و کره نمی‌سوزد. بهتر است بدانید این اقدام مرغ سوخاری شما را لذیذتر می‌کند. پس اگر مرغ سوخاری را برای مهمانان خود تهیه می‌کنید یا قصد دارید یک غذای بی‌نظیر و فوق‌العاده تهیه کنید، می‌توانید کره را جایگزین روغن نمایید.

سفارش آنلاین مرغ سوخاری از اسنپ فود

امروزه با پیشرفت و توسعه تکنولوژی شما می‌توانید غذاهای موردعلاقه و باب میل خود را به صورت آنلاین سفارش دهید. حال اگر شما بنا به هر دلیلی و با وجود مشاهده طرز تهیه مرغ سوخاری، نمی‌توانید آن را در منزل خود تهیه کنید؛ می‌توانید با سفارش غذا از اسنپ فود تجربه یک سفارش راحت و بی‌دردسر را داشته باشید. همچنین می‌توانید سفارش آنلاین غذا خود را از رستوران‌هایی مانند مرغ سوخاری دی، مرغ سوخاری خروس و مرغ سوخاری تهران انجام دهید.

در پایان، اگر به گوشت مرغ و غذاهایی که با آن تهیه می‌شود علاقه دارید، طرز تهیه زرشک پلو با مرغ را در سایت اسنپ فود مطالعه کنید. البته اگر به غذاهای سنتی علاقه دارید، می‌توانید با مرغ برخی غذاهای سنتی مانند آبگوشت مرغ را نیز تهیه کنید.

نظرات کاربران