طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ

دور از ذهن نیست که پیتزا گوشت چرخ کرده یکی از محبوب‌ترین و سالم‌ترین انواع پیتزا در سراسر جهان باشد. چرا که پیتزا قارچ و گوشت در لیست غذاهای بین‌المللی قرار دارد. این نوع غذای بین‌المللی به دو صورت آمریکایی و ایتالیایی طبخ و پخت می‌شود.

ناگفته نماند که مردم ایران هم روی پیتزا قارچ و گوشت، حساب جداگانه‌ای باز می‌کنند و بسیار آن را دوست می‌دارند. پیتزا گوشت و قارچ آمریکایی در بین خانواده‌های ایرانی از محبوبیت بیشتری برخوردار است. این در حالی است که مردم سایر کشورها، طرز تهیه پیتزا گوشت ایتالیایی را بیشتر می‌پسندند. ترکیبی که مزه پیتزا گوشت چرخ کرده را فوق‌العاده می‌کند، گوشت چرخ کرده آغشته به پیاز، فلفل دلمه و قارچ است. اگر تصمیم دارید تا همانند یک سرآشپز حرفه‌ای به تهیه پیتزا با گوشت و قارچ بپردازید تا پایان همراه ما در اسنپ فود باشید.

چگونه پیتزا گوشت و قارچ درست کنیم؟

به طور معمول در طرز تهیه پیتزا گوشت ایتالیایی از کالباس خشک و سوسیس استفاده نمی‌شود. در صورتی که تمایل دارید تا از کالباس و سوسیس استفاده کنید، می‌بایست طرز درست کردن پیتزا گوشت و قارچ آمریکایی را فرا بگیرید.

روش درست کردن پیتزا گوشت در مایکرویو و قابلمه، اندکی با هم تفاوت دارد؛ اما نتیجه نهایی هر دو روش، یکسان است. نتیجه نهایی این است که طعم گوشت در پیتزا گوشت چرخ کرده بر سایر مواد پیتزا، غالب می‌باشد. به صورتی که وقتی پیتزا را میل ‌کنید، مزه گوشت را بیشتر احساس می‌کنید.

به یاد داشته باشید که در طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ می‌بایست از سس مخصوص استفاده کنید. اگر وقت اضافی دارید، بهتر است خودتان سس مخصوص را تهیه کنید. در غیر این صورت، شما می‌توانید از سس کچاپ آماده استفاده نمایید.

چه تفاوتی بین پیتزا قارچ و گوشت آمریکایی و ایتالیایی وجود دارد؟

با ورق زدن صفحات تاریخ متوجه می‌شوید که طرز تهیه پیتزا گوشت آمریکایی از طرز تهیه پیتزا قارچ و گوشت ایتالیایی برگرفته شده است. این در حالی است که امروزه هر کدام از آن‌ها به‌عنوان یک پیتزای متفاوت در جهان شناخته می‌شوند. یکی از بارزترین ویژگی‌های پیتزا گوشت چرخ کرده ایتالیایی، ساده بودن و ضخیم نبودن آن است. در مقابل، پیتزا گوشت و قارچ آمریکایی پُرملات است و ضخامت زیادی دارد.

چه تفاوتی بین پیتزا قارچ و گوشت آمریکایی و ایتالیایی وجود دارد؟

اولین تفاوت بین پیتزا قارچ و گوشت آمریکایی و ایتالیایی

خمیر پیتزا در رستوران‌های ایتالیایی به روش سنتی روی آتش تهیه می‌شوند. به همین خاطر، خمیر پیتزای ایتالیایی ترد است و ظاهر برشته دارد؛ اما ظاهر خمیر پیتزای آمریکایی حجیم است و اصلاً برشته نیست.

سایر تفاوت‌های طرز درست کردن پیتزا آمریکایی و پیتزا ایتالیایی

۱- سس

در اکثر دستور پخت پیتزا آمریکایی از سس قرمز گوجه فرنگی یا کچاپ استفاده می‌شود؛ اما گوجه فرنگی در ترکیبات سس پیتزا ایتالیایی استفاده نمی‌شود. ایتالیایی‌ها طعم گیاهی را بیشتر دوست دارند. آن‌ها ترجیح می‌دهند تا از سس پستو استفاده کنند. روغن زیتون، دانه کاج، ریحان تازه، پنیر پارمزان رنده شده، سیر، نمک و فلفل مواد اصلی تشکیل دهنده سس پستو ایتالیایی هستند.

۲- گوشت

تنوع گوشت به کار رفته در پیتزای آمریکایی بیشتر است. به طوری که شما می‌توانید علاوه بر گوشت چرخ کرده، از گوشت مرغ هم استفاده کنید. دور از ذهن نیست که برای افزایش قطر پیتزا آمریکایی می‌توان از موادی مانند سوسیس، ژامبون و استیک هم استفاده کرد. یک نمونه از این پیتزا، همان پیتزای چهار فصل است که اکثر مردم دوست دارند میل کنند. در مقایسه پیتزا ایتالیایی با پیتزا آمریکایی، تنها یک نوع گوشت در درست کردن پیتزا ایتالیایی به کار می‌رود.

۳- مواد روی پیتزا

از مواد زیادی می‌توان برای پر کردن روی پیتزای آمریکایی استفاده کرد. زیتون سبز و سیاه، فلفل دلمه‌ای، گوجه فرنگی، قارچ، سوسیس و کالباس از موادی هستند که برای پُرملات کردن پیتزا آمریکایی به کار می‌روند. البته تنوع مواد روی پیتزا در رستوران‌ها بیشتر از این اقلام است. در صورتی که ریحان تازه، روغن زیتون و ادویه، تنها مواد به کار رفته روی پیتزا ایتالیایی هستند.

۴- طرز پخت

پیتزا ایتالیایی اصیل در تنورهای سنتی پخته می‌شود. در صورتی که از برای پخت پیتزا آمریکایی از فرهای صنعتی استفاده می‌شود.

مواد ضروری برای درست کردن سس گوجه فرنگی پیتزا آمریکایی در خانه

  • ۳ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۱۰۰ گرم کره
  • ½ پیمانه آب لیمو ترش تازه
  • ۱ قاشق سر پر آرد سفید
  • ۱ پیمانه آب
  • به مقدار کافی نمک و فلفل

مواد لازم جهت تهیه پیتزا گوشت آمریکایی در خانه

به تنوع مواد به کار رفته در پیتزا گوشت چرخ کرده آمریکایی توجه داشته باشید. چرا که هر چه مواد شما برای پخت پیتزا آمریکایی بیشتر باشد، پیتزای شما به سبک پیتزای آمریکایی نزدیک‌تر خواهد بود.

  • ۱۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
  • ۱۰۰ گرم قارچ
  • ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا
  • ۱ عدد پیاز متوسط
  • ½ لیوان فلفل دلمه‌ای تازه و خرد شده
  • ۳ قاشق رب گوجه فرنگی
  • به میزان لازم خمیر پیتزا با ضخامت کم
  • به میزان لازم نمک و فلفل

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ

طرز تهیه پیتزا گوشت و قارچ

۱ – سرخ کردن پیاز

  1. پیاز را به طور کامل شستشو دهید. پوست پیاز را بگیرید. پیاز را به صورت نگینی خرد کنید.
  2. روغن سرخ‌کردنی را در ماهیتابه بریزید. حرارت قابلمه را روی شعله متوسط تنظیم کنید. بگذارید روغن به طور کامل داغ شود.
  3. پیازهای نگینی را به ماهیتابه منتقل کنید. تا زمانی که پیازها هنوز طلایی نشده‌اند، آن‌ها را تفت بدهید.

۲ – پختن گوشت چرخ کرده و قارچ

به منظور خوش‌طعم شدن قارچ کافی است تا قارچ و آب‌لیمو را به همراه روغن در ماهیتابه جداگانه سرخ کنید. زمانی که قارچ‌ها به رنگ طلایی درآمدند، حرارت را خاموش کنید. سپس به هنگام پوشاندن خمیر، آن‌ها را روی گوشت چرخ کرده قرار بدهید. در صورتی که زمان ندارید، گوشت چرخ کرده و قارچ را با هم ترکیب کنید.

  1. پس از طلایی شدن پیاز، گوشت چرخ کرده و قارچ را به ماهیتابه اضافه کنید.
  2. در صورت تمایل می‌توانید مقدار کمی روغن به داخل ماهیتابه بریزید.
  3. تا زمانی که رنگ گوشت تغییر نکرده است، محتویات داخل قابلمه را به صورت منظم هم بزنید.

۳ – طعم‌دار کردن گوشت با ادویه و رب گوجه فرنگی

  1. رب گوجه فرنگی را در دو مرحله به قابلمه منتقل کنید.
  2. پس از رنگ گرفتن محتویات داخل قابلمه، نمک و فلفل را به میزان دلخواه روی مواد بپاشید.
  3. در حد ۵ دقیقه بگذارید که مواد پیتزا گوشت و قارچ، تفت بخورند. سپس حرارت شعله را خاموش کنید.

طعم‌دار کردن گوشت با ادویه و رب گوجه فرنگی

۴ – درست کردن سس پیتزا گوشت و قارچ آمریکایی

در صورتی که تمایل دارید سس گوجه فرنگی را در خانه تهیه کنید، چهار مرحله زیر را انجام بدهید.

  1. کره را در ماهیتابه جداگانه‌ای قرار بدهید. حرارت شعله را روی حالت متوسط تنظیم کنید.
  2. رب گوجه فرنگی، آرد و ادویه‌ها را بعد از باز شدن کامل کره، به داخل ماهیتابه منتقل نمایید.
  3. زمانی که آرد از حالت خام درآمد، آب را اضافه کنید. بگذارید مواد سس به جوش بیایند.
  4. پس از غلیظ شدن سس گوجه فرنگی، آب‌لیمو را با محتویات فوق ترکیب کنید. حداکثر پس از ۵ دقیقه، حرارت شعله را خاموش نمایید و فرصت بدهید تا مایه سس سرد شود.

همه پیتزاها را تجربه کردید؟ پیتزا مخصوص از آن پیتزاهایی است که مزه آن تکراری نمی شود. طرز تهیه پیتزا مخصوص را در وبلاگ اسنپ فود بخوانید و بپزید و از این تجربه جذاب لذت ببرید.

۵ – پوشاندن خمیر پیتزا با مواد پیتزا گوشت و قارچ

  1. سینی فر یا سینی مایکروفر را با مقدار کمی روغن سرخ‌کردنی، چرب کنید. خمیر پیتزای آماده را از بسته درآورید و روی سینی قرار بدهید.
  2. ابتدا تمام سطح خمیر پیتزا را با سس مخصوص خود بپوشانید. سپس سطح خمیر پیتزا را با پنیر پیتزا به طور کامل پوشش دهید.
  3. گوشت و قارچ تفت خورده را روی پنیر پیتزا پخش کنید. فلفل دلمه خرد شده و خام را روی مواد پیتزا بپاشید. سپس روی سطح مواد را با پنیر پیتزا پوشش کامل بدهید.

۶ – تنظیم دمای فر مایکروفر

  1. فر یا مایکروفر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. اگر از فر استفاده می‌کنید، بهتر است شعله پایین را روشن کنید تا پیتزا به طور کامل مغزپخت شود.
  2. پیتزا گوشت چرخ کرده را به مدت ۱۵ دقیقه در دمای گفته شده قرار بدهید.
  3. پس از ۱۵ دقیقه، پیتزا گوشت چرخ کرده آمریکایی را از فر یا مایکروفر خارج کنید.

تنظیم دمای فر مایکروفر

در پایان این دستور پخت لازم است به این نکته اشاره کنیم که پیتزا را بدون فر و با تابه نیز می توانید تهیه کنید. به این منظور مقاله ای با عنوان طرز تهیه پیتزا تابه ای آماده کرده ایم که در صورت در دسترس نبودن فر احتمالا کاربردی خواهد بود.

نکات طلایی جهت تهیه پیتزا آمریکایی با گوشت چرخ کرده و قارچ

  1. در مرحله سوم، در صورت تمایل می‌توانید از مقداری آویشن استفاده کنید. آویشن می‌تواند مانع از بروز سوء هاضمه در افراد شود.
  2. همان‌طور که در طرز تهیه پیتزا گوشت بیان کردیم، لازم نیست مواد به طور کامل مغزپخت شوند؛ زیرا با قرار دادن پیتزا در معرض حرارت، پیتزا حالت خشک پیدا خواهد کرد.
  3. اگر رژیم غذایی خاصی ندارید، می‌توانید از ذرت شیرین برای افزایش کالری پیتزا گوشت و قارچ استفاده کنید.
  4. صرفاً جهت زیبا کردن ظاهر پیتزا گوشت چرخ کرده می‌توانید یک گوجه فرنگی را حلقه کنید. سپس گوجه‌های حلقه شده را به دلخواه، روی پیتزا قرار دهید و پنیر پیتزا بریزید.
  5. جهت برشته شدن پیتزا قارچ و گوشت، لازم است خمیر پیتزا را حداکثر ۶ دقیقه در طبقه پایین فر قرار دهید.

در پایان این مقاله پیشنهاد می کنیم با طرز تهیه پیتزا پپرونی خانگی هم آشنا شوید!