طرز تهیه کرپ نوتلا، صبحانه جذاب فرانسوی

کرپ، صبحانه‌ای فرانسوی است که شباهت بسیاری به پنکیک دارد ولی از آن نازک‌تر است. علت این تفاوت هم تنها در یکی از موادی است که در تهیه آن‌ها استفاده می‌شود. در طرز تهیه پنکیک از بیکینگ‌پودر وجود دارد که سبب می‌شود تا پف پنکیک پف کند؛ اما کرپ‌ها این ماده را ندارند به همین دلیل کاملاً نازک هستند. پنکیک‌ها اصولاً به شکل دایره‌ای هستند و همراه با شیره یا خامه‌ای که روی آن ریخته می‌شود، سرو می‌شود. ولی در مورد کرپ، داخل آن را با مواد مختلف پر و سپس تا می‌کنند.

کرپ‌ها را اصولاً به عنوان صبحانه یا دسر می‌خورند ولی در فرانسه کرپ برای نهار هم سرو می‌شود که در این حالت داخل آن را با سالمون دودی، ژامبون، پنیر، اسفناج و تخم مرغ پر می‌کنند؛ اما کرپ شیرین که برای صبحانه یا دسر سرو می‌شود، با انواع مربا، شربت، کارامل، نوتلا، بستنی، خامه، کمپوت میوه‌ها و مانند آن‌ها پر می‌شود که طرفداران زیادی هم دارد. در بین تمام این موارد کرپ نوتلا جای خود را در دل همه باز کرده است.

برای صبحانه یا دسر فرقی ندارد، کرپ نوتلا همیشه دلنشین است. اگر دوست دارید با بهترین طرز تهیه کرپ نوتلا آشنا شوید، با این مطلب همراه ما باشید.

مواد لازم برای تهیه کرپ نوتلا

مواد لازم برای تهیه کرپ نوتلا

  • تخم مرغ بزرگ چهار عدد
  • شیر یک و نیم یا دو پیمانه
  • شکر دو قاشق چای‌خوری
  • وانیل یک قاشق چای‌خوری
  • نمک نصف قاشق چای‌خوری
  • آرد گندم چند منظوره یک و نیم پیمانه
  • کره ذوب شده شش قاشق غذاخوری
  • خامه زده شده به مقدار لازم
  • نوتلا به مقدار لازم
  • پودر قند به مقدار لازم
  • توت فرنگی تازه خرد شده (دلخواه)
  • موز خرد شده (دلخواه)

طرز تهیه کرپ نوتلا

طرز تهیه کرپ نوتلا

  1. تخم مرغ، یک و نیم پیمانه شیر، شکر، وانیل و نمک را با استفاده از مخلوط کن یا همزن با هم مخلوط کنید. بعد از حدود ۱۰ ثانیه، آرد را اضافه کنید و آن‌قدر هم بزنید تا کاملاً یک‌دست شود؛ معمولاً ۲۰ ثانیه کافی است. سپس چهار قاشق کره را اضافه کنید و ده ثانیه دیگر هم بزنید.
  2. مایع کرپ را به کاسه‌ای بزرگ منتقل کنید. حدود پنج دقیقه تا حداکثر ۲۴ ساعت به آن استراحت بدهید. اگر می‌خواهید مایع کرپ بیشتر از ۳۰ دقیقه استراحت کند، حتماً سر کاسه را بپوشانید و در یخچال بگذارید.
  3. هنگامی که قصد درست کردن کرپ را دارید، مایع کرپ را از یخچال بیرون بیاورید و حدود ۱۰ دقیقه منتظر بمانید تا به دمای محیط برسد. غلظت مایع کرپ را بررسی کنید. اگر حس کردید مایع کرپ زیاد غلیظ شده است کم کم شیر باقی مانده را اضافه کنید تا به غلظت مناسب برسد.
  4. تابه نچسب ۳۰ سانتی متری را روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. کمی کره ذوب شده داخل تابه بریزید.
  5. تابه را با زاویه ۴۵ درجه خم کنید. با استفاده از یک ملاقه مقداری (حدود یک چهارم پیمانه) از مواد کرپ را در قسمت بالا رفته تابه بریزید تا به سمت پایین سرازیر شود. بلافاصله تابه را بچرخانید تا مواد کل تابه را بپوشاند. دقت کنید که مواد زیاد نباشد چون کرپ باید نازک باشد.
  6. حدود یک دقیقه طول می‌کشد تا کرپ بپزد. وقتی لبه‌های آن طلایی شد و کمی از تابه بلند شد، وقت برگرداندن کرپ رسیده است. به آرامی و با کمک یک کفگیر پهن یا اسپاتول کرپ را برگردانید و همه چین و چروک آن را صاف کنید. ۲۰ تا ۳۰ ثانیه وقت بدهید تا طرف دیگر کرپ هم سرخ شود.
  7. کرپ را از تابه خارج کنید و داخل بشقاب بگذارید. این کار را برای بقیه مواد هم انجام دهید تا همه مایع کرپ تمام شود. فراموش نکنید که هر بار کمی روغن داخل تابه بریزید.

نحوه نگه داشتن ماهیتابه

نحوه سرو کرپ نوتلا

یکی از کرپ‌ها را بردارید و حدود دو قاشق سوپ‌خوری نوتلا روی آن پخش کنید و سپس آن را تا کنید. کرپ را می‌توان به چند روش تا کرد.

مدل مثلثی: دو لبه کرپ را به هم بچسبانید تا نیم دایره شود. سپس دوباره تا کنید. تا شکل مثلث به خودش بگیرد. می‌توانید مثلث آن را کوچک‌تر کنید. چطور؟ کافی است دوباره کرپ را تا کنید.

نحوه سرو کرپ نوتلا

مدل شش ضلعی: برای این مدل نوتلا را طوری روی کرپ پخش کنید که حدود شش سانتی‌متر از لبه‌های کرپ خالی باشد. سپس یک بخش از لبه خالی را به سمت مرکز تا کنید و کرپ را بچرخانید و بقیه لبه‌های آن را از پنج طرف دیگر تا کنید تا کرپ شش ضلعی درست شود.

مدل شش ضلعی

مدل رول: کل سطح کرپ را نوتلا بمالید. دو طرف کرپ را به سمت وسط تا کنید؛ و سپس از پایین کرپ شروع به پیچاندن (رول) کرپ کنید.

مدل رول

در انتها کرپ نوتلا را با پودر قند، خامه، موز و توت فرنگی تزیین کنید.

نکات تکمیلی طرز تهیه کرپ نوتلا

  • طرز تهیه کرپ نوتلا شیر ذکر شده است ولی می‌توانید آن را با آب هم جایگزین کنید. ولی به طور قطع با شیر خوشمزه‌تر خواهد بود.
  • مقدار شیر مورد نیاز، حدودی گفته شده است چون بستگی به اندازه تخم مرغ‌ها و دقت اندازه‌گیری مقدار آرد دارد.
  • بهتر است مایع کرپ را قبل از درست کردن حدود یک ساعت استراحت بدهید تا حباب‌ها داخل مایع کرپ از بین بروند.
  • گرم شدن تابه برای سرخ شدن درست کرپ اهمیت ویژه‌ای دارد. پس دقت کنید که حتماً همه جای تابه خوب خوب داغ شده باشد.
  • برای چرب کردن تابه می‌توانید با برس سیلیکونی یا اسپری، کره ذوب شده را در تابه پخش کنید.
  • اگر می‌خواهید ظاهر کرپ شما حالت سوراخ سوراخ پیدا نکند، دقیقه قبل از اینکه مواد کرپ را داخل تابه بریزید، تابه را با کره چرب کنید. در واقع کره نباید هنگام ریختن مایع کرپ خیلی داغ شود.
  • پخش شدن مایع کرپ در سطح تابه باید سریع انجام بگیرد. اگر فکر می‌کنید در این کار خوب نیستید، ابزار مخصوصی برای این کار وجود دارد که می‌توانید از فروشگاه‌های لوازم شیرینی‌پزی بخرید.
  • با این مقدار مواد حدود ۱۰ تا ۱۲ کرپ می‌توانید درست کنید.
  • انواع میوه‌ها و آجیل‌ها را می‌توانید همراه نوتلا داخل کرپ بریزید یا برای تزیین آن استفاده کنید.
  • کرپ آماده شده را می‌توانید تا ۴۸ ساعت در یخچال نگه دارید و فقط موقع سرو حدود ۱۰ ثانیه در ماکروویو گرم کنید.
  • کرپ‌ها آماده را می‌توانید قبل از این‌که مواد داخل آن را بگذارید در یخچال و فریزر نگه دارید. البته بهتر است بین لایه‌های کرپ کاغذ روغنی بگذارید تا به هم نچسبند. قبل از استفاده آن‌ها بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسد. سپس کرپ را کمی گرم کنید و مواد دلخواهتان را داخل آن بگذارید.

نکات تکمیلی طرز تهیه کرپ نوتلا

کرپ نوتلا را با نوتلای خانگی درست کنید

کرپ‌ها انواع مختلفی دارند اما یکی از پرطرفدارترین آن‌ها، کرپ نوتلا است که در این مطلب با طرز تهیه کرپ نوتلا خوشمزه آشنا شدید. نوتلا آن‌قدر خوشمزه است که گزینه مناسبی برای بسیاری از دسرها است. اگر دوست دارید خودتان نوتلا خانگی درست کنید، سری هم به مطلب طرز تهیه نوتلا خانگی اسنپ فود بزنید.

در پایان دعوت می کنیم از مقاله بهترین فینگر فود تهران نیز دیدن کنید. قطعا این مقاله برای علاقه مندان به کرپ نوتلا خالی از لطف نیست.