طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

قرار نیست کباب کوبیده همیشه با گوشت قرمز باشد؛ به طور قطع خیلی‌ها هستند که گوشت مرغ را به گوشت قرمز ترجیح می‌دهند و یا حتی به خاطر حفظ سلامت خودشان امکان خوردن گوشت قرمز را ندارند. در این حالت کباب کوبیده مرغ بهترین جایگزین است.

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ مثل کباب کوبیده گوشت اصول خاصی دارد. با دانستن این ترفندها می‌توانید مدل‌های مختلفی از این نوع کوبیده مثل کباب کوبیده مرغ رستورانی، کباب کوبیده مرغ تابه‌ای و کباب کوبیده مرغ در فر را درست کنید. همراه اسنپ فود باشید تا با طرز تهیه انواع کباب کوبیده مرغ آشنا شوید.

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی

اگر کباب کوبیده مرغ رستورانی خورده باشید، مطمئناً طعم آن را هنوز فراموش نکرده‌اید. پس خالی از لطف نیست که یاد بگیرید خودتان این کباب را در منزل درست کنید.

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی

مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی

  • گوشت مرغ بدون استخوان (ترجیحاً سینه مرغ) حدود ۶۰۰ گرم
  • پیاز بزرگ یک عدد
  • کره ۵۰ گرم
  • سیر چهار حبه
  • زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
  • پاپریکا یک قاشق چای‌خوری
  • ریحان تازه خرد شده یک چهارم پیمانه (دل‌خواه)
  • نمک به مقدار لازم
  • فلفل به مقدار لازم
  • زردچوبه به مقدار لازم

مراحل تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی

نکته: یکی از قلق‌های طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی استفاده از زرده تخم مرغ است. می‌توانید همراه با ادویه‌ها، یک عدد زرده تخم مرغ هم به مرغ چرخ کرده اضافه کنید.

  1. احتمالاً گوشت مرغ چرخ کرده در فروشگاه‌ها پیدا نمی‌کنید. برای همین بهتر است خودتان اقدام کنید. اگر چرخ گوشت دارید، گوشت مرغ را دو بار چرخ کنید تا کاملاً ریز شوند. اگر غذاساز قوی هم دارید، می‌توانید از آن کمک بگیرید.
  2. پیاز را با رنده کاملاً ریز رنده کنید. آب آن را بگیرید و با گوشت مرغ چرخ کرده مخلوط کنید. سیر را هم رنده کنید و به مواد قبلی اضافه کنید.
  3. حالا وقت اضافه کردن ادویه‌ها است. نمک، فلفل، زردچوبه، پاپریکا و ریحان خرد شده را با گوشت مخلوط کنید. با دست خوب ورز بدهید. البته می‌توانید این مرحله ورز دادن را به غذاساز محول کنید.
  4. وقتی مواد خوب با هم ترکیب شدند، روی ظرف را بپوشانید و برای حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا گوشت مرغ کاملاً طعم‌دار شود.
  5. در یک تابه کره را ذوب کنید و با زعفران دم کرده مخلوط کنید.
  6. بعد از استراحت گوشت مرغ، آن‌ها را سیخ بزنید. دست‌تان را با آب کمی مرطوب کنید و مقداری از گوشت مرغ را روی سیخ پهن کنید. سپس با دو انگشت اشاره و شصت به آرامی روی گوشت فشارهای کوچک بیاورید تا گوشت مرغ روی سیخ کشیده شود و شکل انگشتان روی کباب بماند تا مدل کباب‌های رستورانی شود.
  7. کوبیده مرغ را روی منقل یا باربیکیو کباب کنید. ذغال‌ها باید خوب داغ شوند. در طول مدت کباب شدن هم چند بار سیخ را بچرخانید تا همه طرف گوشت کباب شود.
  8. در آخر هم با یک برس ترکیب کره و زعفران را روی کباب‌ها بمالید تا خوش طعم‌تر و خوش رنگ‌تر شوند.

مراحل تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی

نکته: سر و ته گوشت را روی سیخ بیشتر فشار دهید تا بعد از درست شدن کباب راحت‌تر از روی سیخ جدا شود.

راستی می دانید بهترین شیشلیک تهران را کجا می توانید نوش جان کنید؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا صفر تا صد آن را برایتان توضیح دهیم.

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در تابه

  1. مواد لازم برای کباب کوبیده مرغ در تابه دقیقه مثل روش قبلی است. مراحل آماده سازی آن هم مانند طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی است. فقط در مرحله آخر به جای استفاده از منقل از تابه استفاده کنید.
  2. داخل یک تابه کمی روغن بریزید. مواد کباب کوبیده مرغ را کف تابه پهن کنید. سعی کنید گوشت مرغ در همه نقاط تابه ضخامت یکسان داشته باشد.
  3. تابه را روی شعله متوسط قرار دهید تا خوب بپزد. بعد از این که مرغ کمی آب اضافه خود را از دست داد، زعفران دم کرده و کره را روی آن بمالید.
  4. وقتی یک طرف کباب کاملاً پخت با استفاده از یک کارد آن را به شکل کباب کوبیده برش بزنید.
  5. هر تکه را برگردانید و زعفران و کره را سمت دیگر کباب هم بمالید. منتظر بمانید تا سمت دیگر کباب هم کاملاً سرخ شود.

نکته: اگر دوست دارید می‌توانید کباب کوبیده مرغ را روی سیخ چوبی بزنید و در تابه سرخ کنید.

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در تابه

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر

  1. مواد کباب کوبیده را آماده کنید. آن‌ها را به شکل کباب در آورید.
  2. گريل فر را روشن کنید و بگذارید تا فر خوب گرم شود.
  3. سینی فر را چرب کنید و کوبیده‌های مرغ را داخل سینی فر بچینید. زعفران و کره روی کوبیده مرغ بمالید.
  4. سینی را داخل فر و در بالاترین طبقه آن بگذارید. حدود ۱۵ دقیقه وقت بدهید تا کباب خوب بپزد. بهتر است هر چند دقیقه یک بار کباب‌ها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم خوب برشته شود.

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ در فر

چرا کباب کوبیده مرغ درست کنیم؟

سینه مرغ منبع غنی پروتئین است. یک وعده کباب کوبیده مرغ حدود ۹/۲۳ گرم پروتئین دارد. این کباب حاوی مقادیر زیادی ویتامین B6 و ویتامین B12 است. حدود ۶ درصد ویتامین A و حدود ۱۱ درصد ویتامین C دارد.

کباب مرغ سرشار از مواد معدنی است. ۱۰۰ گرم کباب مرغ کوبیده هشت گرم آهن و دو گرم کلسیم دارد. این کباب منبع خوبی از فسفر، سلنیوم و نیاسین است. نیاسین خاصیت آنتی اکسیدانی دارد. همچنین قند خون و کلسترول را کاهش می‌دهد.

با تمام این تفاسیر ارزشش را دارد که حتی برای یک بار هم شده کباب کوبیده مرغ در منزل درست کنید.

در پایان این مقاله توصیه می کنیم مقاله بهترین کباب های تهران را هم از دست ندهید.