طرز تهیه کوکو سیب زمینی خوشمزه به 4 روش مختلف

طرز تهیه کوکو سیب زمینی
دسته بندی: آموزش آشپزی
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

کوکو سیب زمینی یکی از انواع غذاهای بسیار پرطرفدار و خوشمزه ایرانی است که با مواد و دستورهای مختلفی درست می‌شود. این غذای خوشمزه به دلیل این که خیلی سریع آماده می‌شود و دستور پخت ساده‌ای دارد، تقریبا در روتین غذایی بیشتر خانواده‌های ایرانی یافت می‌شود. با اینکه این کوکوی خوشمزه با مواد غذایی ساده‌ای درست می‌شود؛ اما بسیار خوش طعم است و طرفداران بسیاری دارد. ما در مقاله‌های قبلی طرز تهیه کوکو سبزی را نیز به شما آموزش داده‌ایم. حال با ما همراه باشید تا طرز تهیه کوکو سیب زمینی را نیز یاد بگیریم.

1. طرز تهیه کوکو سیب زمینی ساده

برای درست کردن نوع ساده این کوکو، به مواد زیر احتیاج داریم که تقریبا برای چهار نفر کفایت می‌کند:

سیب زمینی متوسط 5 عدد
تخم مرغ 3 عدد
شوید یا گشنیز خشک 1 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 1 عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و روغن مایع به مقدار لازم

دستور پخت کوکو سیب زمینی ساده

دستور پخت کوکو سیب زمینی ساده

مرحله اول: سیب زمینی‌ها را به همراه مقداری آب داخل قابلمه‌ای مناسب بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید. اجازه دهید تا سیب زمینی‌های شما کاملا آب پز شوند. بهتر است در این مرحله کمی نمک نیز به سیب زمینی‌ها اضافه کنید.

مرحله دوم: بعد از حدود نیم ساعت، سیب زمینی‌ها شما آماده است. حتما به کمک یک چاقو پخته بودن آن‌ها را چک کنید. اجازه دهید تا سیب زمینی‌ها کاملا خنک شوند. برای این منظور می‌توانید آن‌ها را زیر آب سرد بگیرید و سپس پوست‌شان را جدا کنید.

مرحله سوم: سیب زمینی‌ها را در کاسه‌ای بزرگ رنده کنید. سپس پیاز را رنده کرده و آب آن را بگیرید و آن را به سیب زمینی‌ها اضافه کنید. تخم مرغ‌ها را نیز شکسته و به این مخلوط بیفزایید. بهتر است تخم مرغ‌ها را در ظرفی جدا بشکنید و با چنگال بزنید تا حالت لختگی آن برطرف شود.

مرحله چهارم: شوید یا گشنیز خشک را به همراه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به مایه کوکوی خود اضافه کنید. شما می‌توانید در این مرحله از سبزی تازه نیز استفاده کنید. سبزیجات علاوه بر اینکه طعم بهتری به کوکوی شما می‌دهند، ظاهر آن را نیز بهتر می‌کنند.

مرحله پنجم: تمام مواد را چند بار با یکدیگر خوب مخلوط کنید تا بافت آن کاملا یکدست شود. اگر زمان کافی در اختیار دارید، بهتر است مایه کوکو را برای نیم الی یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مواد شما انسجام بهتری پیدا کند.

مرحله ششم: پس از گذشت این زمان مایه کوکو را از یخچال خارج کرده و تابه‌ای مناسب را انتخاب کنید. ماهی تابه را روی حرارت متوسط قرار داده و درون آن روغن بریزید و اجازه دهید روغن کاملا داغ شود.

مرحله هفتم: به کمک قاشق یا دست به اندازه یک نارنگی کوچک از مواد کوکو بردارید و پس از شکل دادن، آن را به آرامی درون روغن داغ بیندازید تا سرخ شود. زمانی که یک طرف کوکو‌ها به طور کامل سرخ شد آن‌ها را برگردانید تا طرف دیگرشان نیز سرخ شود.

مرحله هشتم: پس از اینکه کوکو‌ها به طور کامل سرخ شدند، آن‌ها را از روغن خارج کرده و روی دستمال حوله‌ای یا توری فلزی قرار دهید تا روغن اضافی‌شان خارج شود. به همین ترتیب تمام کوکوها را سرخ کرده و به همراه نان سرو کنید.

2. کوکو سیب زمینی شکم پر

کوکو سیب زمینی شکم پر با استفاده از ترکیب سیب زمینی پخته و تخم مرغ بدست می‌آید که مواد میانی آن شامل گوشت چرخ کرده می‌شود. برای مواد میانی می‌توانید از هر نوع ترکیب گوشتی و سبزیجات استفاده کنید. برای تهیه این کوکوی خوشمزه به مواد زیر احتیاج دارید:

سیب زمینی متوسط 4 الی 6 عدد
پیاز 1 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
تخم مرغ 3 عدد
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
پودر سوخاری 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی در صورت تمایل 1 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن به میزان لازم

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر

طرز تهیه کوکو سیب زمینی شکم پر

مرحله اول: قبل از هر چیز توجه داشته باشید که مواد بالا حدود 15 عدد کوکو به شما می‌دهد. در ابتدا سیب زمینی‌ها را شسته و آب پز کنید. تا زمانی که سیب زمینی‌ها پخته می‌شوند، مواد میانی کوکو را آماده کنید.

مرحله دوم: برای تهیه مواد میانی کوکو، پیاز را به صورت نگینی خرد کنید و در یک تابه با مقدار کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود. وقتی پیاز‌ها تغییر رنگ پیدا کرد، ادویه‌ها را به آن اضافه کنید. پس از مدتی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را به پیاز بیفزایید و خوب هم بزنید. در فاصله‌ای که گوشت سرخ می‌شود، به آن نمک اضافه کنید. در این مرحله می‌توانید در صورت تمایل یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی نیز به موادتان بیفزایید.

مرحله سوم: پس از اینکه مواد گوشتی کاملا سرخ و پخته شد، آن را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید تا خنک شود. سیب زمینی‌های آبپز شده را نیز از آب خارج کرده و پوست بگیرید و سپس رنده کنید.

مرحله چهارم: سیب زمینی رنده شده را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و تخم مرغ‌ها را یکی یکی به آن اضافه کنید. پودر سوخاری، جعفری خرد شده، نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن را به مواد درون کاسه افزوده و خوب هم بزنید تا یک خمیر یکدست داشته باشید.

مرحله پنجم: یک کاسه آب کنار دست خود قرار دهید و دست خود را کمی مرطوب کنید. از مواد سیب زمینی به اندازه یک نارنگی کوچک برداشته و در کف دست خود کمی پهن کنید. مقداری از مواد گوشتی را داخل آن ریخته و دوباره کمی از مواد سیب زمینی روی آن بگذارید. کوکو سیب زمینی را جمع کرده و آن را به شکل دلخواه فرم دهید.

مرحله ششم: تابه نسبتا بزرگی را بردارید و داخل آن کمی روغن بریزید. آن را روی حرارت نسبتا زیاد قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود. سپس کوکو‌ها را یکی یکی داخل آن ریخته و سرخ کنید. یک طرف کوکو‌ها که سرخ شد، زیر و رو کرده و طرف دیگر آن را نیز سرخ کنید و سپس در ظرف مناسب بچینید.

3. طرز تهیه کوکو سیب زمینی با سوسیس

کوکو سیب زمینی با سوسیس

برای تهیه این کوکوی خوشمزه کافیست دستور تهیه کوکو سیب زمینی ساده را دنبال کنید و به مواد اولیه به میزان دلخواه خود کمی سوسیس رنده شده اضافه کنید. برای خوشمزه‌تر شدن این کوکو می‌توانید مقداری پنیر پیتزا نیز به مواد اولیه بیفزایید. در همین راستا طرز تهیه کتلت گوشت را از دست ندهید.

4. طرز تهیه کوکو سیب زمینی با مرغ چرخ کرده

طرز تهیه این کوکو شباهت بسیاری به طرز تهیه انواع کتلت به خصوص کتلت مرغ دارد. برای تهیه این کوکوی خوشمزه کافیست به دستور تهیه کوکوی سیب زمینی که در ابتدای مقاله آمده است، مقداری مرغ چرخ کرده اضافه کنید. شما می‌توانید برای انسجام بیشتر مواد از مقداری آرد یا آرد سوخاری برای این کوکو استفاده کنید.

سخن پایانی

در این مقاله طرز تهیه کوکو سیب زمینی با چهار روش مختلف را به شما آموزش دادیم. شما می‌توانید متناسب با سلیقه و ذائقه خود مواد و سبزیجات مختلفی را به این کوکو اضافه کنید و از طعم آن لذت بیشتری ببرید. اگر هوس کوکو کرده‌اید؛ ولی زمان پخت آن را ندارید، پیشنهاد می‌کنیم که به سایت یا اپلیکیشن اسنپ فود سر بزنید. اسنپ فود پلتفرم سفارش آنلاین غذا است که در کمترین زمان ممکن غذای مدنظر شما را به دست‌تان می‌رساند.

نظرات کاربران