طرز تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی

کیک دبل چاکلت یکی از کیک هایی است که همچون کیک های شکلاتی دیگر طرفداران زیادی دارد. در این مقاله از اسنپ فود سعی داریم طرز تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی را به شما آموزش دهیم. کیکی که در منوی تقریباً همۀ کافی شاپ ها دیده می شود.

طرز تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی

برای تهیۀ کیک دبل چاکت کافی شاپی ابتدا تمام مواد اولیه را فراهم آورید. شما با کمک دستور پختی که در ادامه مطالعه ارائه شده است، کیکی خوشمزه فراهم آورید.

مواد اولیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی

  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۲۰۰ گرم کره
  • ۲۰۰ گرم شکلات تخته ای
  • شکلات چیپسی ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
  • ۸۵ گرم آرد سفید
  • ۱/۵ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
  • ۱ قاشق غذاخوری قهوه فوری
  • نوک قاشق غذاخوری وانیل
  • ۱/۲ لیوان شکر
  • نصف قاشق چای خوری نمک
  • ۳ قاشق غذاخوری روغن
  • ۱/۲ لیوان پودر کاکائو

کیک دبل چاکلت کافی شاپی

مراحل تهیه کیک دبل چاکت کافی شاپی

  1. ابتدا کره را در تابه روی حرارت کم قرار دهید. شکلات تخته ای را به کره اضافه کرده و به خوبی هم بزنید تا کامل ترکیب شوند.
  2. وقتی شروع به جوشیدن کرد، تابه را کناری بگذارید تا بعد از ۱۵ دقیقه ولرم شود.
  3. در ظرفی دیگر تخم مرغ ها را شکسته و پودر قهوه، وانیل، شکر و روغن را به آن اضافه کنید. مخلوط را به مدت ۵ دقیقه کامل هم بزنید تا ترکیب یکدستی به وجود بیاید.
  4. ترکیب کره و شکلات تخته ای را که در مرحلۀ اول آماده کردید به ترکیب یکدست خود اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
  5. در ظرفی دیگر آرد، بکینگ پودر، پودر کاکائو و نمک را ترکیب و ۳ بار الک کنید.
  6. اکنون نوبت افزودن آرام آرام ترکیب آرد به مخلوط قبلی است. باید با هم زدن مخلوط را هم بزنید تا مایۀ کیک یکدست و منسجم شود.
  7. ظرف کیک پزی (ظرف کمربندی) را آماده کنید. کاغذ روغنی کف آن بگذارید. مخلوط را به آرامی در ظرف بریزید و آن را صاف کنید.
  8. در نهایت شکلات چیپسی و کمی شکلات تخته ای رنده شده روی ظرف بریزید.
  9. کمی شکلات ها را با دست فشار دهید تا وارد سطح مایۀ کیک شوند.
  10. فر را با دمای ۱۷۵ درجه ۵ دقیقه گرم کنید. سپس ظرف کیک پزی را به مدت ۳۵ در فر قرار دهید.
  11. وقتی کیک آماده شد، به مدت ۳۰ دقیقه کیک را کنار بگذارید تا خنک شود.
  12. می توانید با کمک بستنی و وسایل تزیینی، کیک را تزئین کنید.

روش دیگر در طرز تهیه کیک دبل چاکلت

کیک دبل چاکلت را می توانید به روش دیگری نیز درست کنید.

مواد اولیه

  • ۲ پیمانه شکر
  • ۲ پیمانه آرد
  • ۳/۴ پیمانه پودر کاکائو
  • ۱٫۵ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۱٫۵ قاشق چای خوری جوش شیرین
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۲ عدد تخم مرغ
  • ۱ پیمانه باترمیلک
  • ۱/۲ پیمانه کرۀ ذوب شده
  • ۱/۲ قاشق چای خوری وانیل
  • ۱ پیمانه قهوۀ داغ یا آب جوش

مواد اولیه کرم روی کیک

  • ۱ پیمانه کره هم دمای محیط
  • ۱ پیمانه پودر کاکائو تلخ
  • ۱/۲ پیمانه شیر
  • ۲ تا ۳ پیمانه پودر قند

مواد اولیه کرم روی کیک

مراحل تهیه کیک دبل چاکلت به روش دوم

  1. در آغاز کار، فر را با دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا به خوبی گرم شود.
  2. در ۲ قالب کیک کاغذ روغنی قرار دهید. کنار بگذارید تا زمان لازم از آن استفاده کنید.
  3. در یک ظرف بزرگ شکر، آرد، بکینگ پودر، جوش شیرین، نمک و پودر کاکائو را با هم ترکیب و الک کنید.
  4. باترمیلک، کرۀ ذوب شده، وانیل و تخم مرغ ها را به ترکیب آردی خود اضافه کنید.
  5. با دور متوسط همزن مواد را به مدت ۲ دقیقه با هم مخلوط کنید تا مایۀ یکدستی به وجود آید.
  6. اکنون نوبت به افزودن قهوۀ داغ یا آب جوش رسیده است. مواد را به خوبی مخلوط کنید.
  7. مواد را در قالب های کیک بریزید. قالب ها را در طبقۀ وسط فر قرار داده و ۳۰ تا ۳۵ دقیقه صبر کنید تا کیک آماده شود.
  8. کیک ها را از قالب ها خارج کرده و کنار بگذارید تا سرد شود.
  9. اکنون نوبت به آماده کردن کرم کیک دبل چاکلت می رسد. پس باید کره را به آرامی با همزن هم بزنید.
  10. پودر کاکائو را آرام آرام به کره اضافه کرده و به طور کامل هم بزنید.
  11. سپس پودر قند را به آرام به ترکیب کره و پودر کاکائو اضافه کرده و به خوبی هم بزنید.
  12. برای اینکه کرم قوام بیشتری داشته باشد باید شیر به آن اضافه کنید. سپس کرم را ۳ تا ۵ دقیقه به خوبی با همزن هم بزنید.
  13. بخشی از کرم را روی یک کیک بکشید و خوب صاف کنید. سپس کیک بعدی را روی کرم قرار دهید.
  14. در نهایت، کیک دوم را روی کیک اول قرار دهید. باقی ماندۀ کرم را روی کیک دوم بکشید.
  15. می توانید کیک را با شکلات چیپسی و لوازم تزئین کیک، تزئین کنید.

طرز تهیه کیک شکلاتی دبل چاکلت نارگیلی

کیک شکلاتی دبل چاکت هم کیکی خوشمزه و پر طرفدار است. در ادامه نحوۀ درست کردن آن را به شما آموزش می دهیم.

مواد اولیه کیک شکلاتی دبل چاکلت نارگیلی

  • ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۲ پیمانه آرد
  • ۱ پیمانه شکر
  • ۱ پیمانه شیر
  • ۱ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ۱/۲ پیمانه روغن
  • ۱/۲ پیمانه شکلات بن ماری
  • ۱/۲ پیمانه پودر کاکائو

مواد اولیه نارگیلی

  • ۱ عدد سفیدۀ تخم مرغ
  • ۱ پیمانه پودر نارگیل
  • کمی پودر قند

مواد اولیه کیک شکلاتی دبل چاکلت نارگیلی

مراحل تهیه کیک شکلاتی دبل چاکلت نارگیلی

  1. پیش از آغاز کار فر را با دمای ۱۷۰ درجه روشن کنید تا به خوبی گرم شود. از طرفی کاغذ روغنی در قالب کیک قرار دهید و آن را کناری بگذارید.
  2.  ابتدا سفیده ۱ عدد تخم مرغ را به خوبی هم بزنید تا کامل پف کند. سپس پودر نارگیل را به آن اضافه کنید و هم بزنید. در آخر پودر قند را به این مخلوط اضافه کنید و کمی هم بزنید.
  3.  مخلوط مواد نارگیلی را کنار بگذارید و کیک را طبق دستور پخت آماده کنید.
  4.  آرد، بکینگ پودر و پودر کاکائو را به خوبی ترکیب و ۳ بار الک کنید.
  5.  سفیدۀ تخم مرغ ها را در یک ظرف به خوبی هم بزنید تا خوب پف کند شود.
  6.  زردۀ تخم مرغ ها را در ظرفی دیگر با روغن و شیر به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود. سپس سفیده هم زده را به ترکیب زرده ها اضافه کنید.
  7.  اکنون ترکیب آردی را به مخلوط موجود اضافه کرده و با دور متوسط به خوبی هم بزنید.
  8.  یک سوم مایۀ کیک را در قالب بریزید. سپس کمی از مواد نارگیلی را روی آن بریزید. یک سوم بعدی مایه کیک و باقی
  9. مواد نارگیلی را بریزید. در نهایت یک سوم باقی مایۀ کیک را در قالب بریزید.
  10.  قالب کیک را به مدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه قرار دهید تا کیک آماده شود.
  11.  بعد از آماده شدن، کیک را از فر خارج کنید. ۳۰ دقیقه کیک را کنار بگذارید تا کامل خنک شود برای تزئین می توانید از سس شکلاتی، گاناش یا شکلات بن ماری استفاده کنید.

دقت کنید که می توانید به جای قالب کیک از تابۀ دو طرفه برای تهیۀ کیک خود استفاده کنید. بنابراین به آسانی می توانید بدون فر یک کیک شکلاتی دبل چاکلت خوشمزه درست کنید.

جمع بندی
در این مقاله از اسنپ فود طرز تهیه کیک دبل چاکلت کافی شاپی را توضیح دادیم. شما می توانید با کمک دستورالعمل ارائه شده کیک دبل چاکت را به سادگی درست کنید. در ضمن این امکان وجود دارد حتی بدون فر کیک شکلاتی دبل چاکلت را آماده و نوش جان کنید.