طرز تهیه کیک وانیلی ساده و خانگی

کیک ساده وانیلی جزء آن دسته از کیک هایی است که کافی است تا عطر پخت آن در فضای خانه بپیچد. آن وقت به هیچ عنوان نمی توان این لذت دوست داشتنی را با کیک های آماده مقایسه کرد. تهیۀ کیک کار چندان سختی نیست فقط لازم است برای تهیۀ آن از مواد اولیۀ مرغوب و با کیفیت استفاده کنید و مراحل پخت را دقیق اجرا کنید.
در ادامه با طرز تهیه کیک ساده خانگی وانیلی همراه شما هستیم.

مواد لازم برای تهیۀ کیک وانیلی ساده

  • برای تهیه کیک وانیلی ساده به مواد زیر نیاز دارید:
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • آرد: ۵/۱ پیمانه
  • شکر: ۱ پیمانه
  • وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری
  • پودر بکینگ پودر: ۲/۱ قاشق چای‌خوری
  • نمک: ۸/۱ قاشق چای‌خوری
  • خامۀ صبحانه: ۲/۱ پیمانه

مواد لازم برای تهیۀ کیک وانیلی ساده

طرز تهیه کیک وانیلی ساده

در این قسمت بهترین دستور پخت کیک وانیلی را برای شما تهیه کردیم. این رسپی برگزیده ترین طرز تهیه کیک وانیلی ساده است.

طرز تهیه کیک وانیلی ساده

  • قبل از شروع هر کاری فر خود را آماده کنید. آن را روشن کرده و به مدت ۲۰ دقیق صبر کنید تا گرم شود. قبل از اینکه مواد کیک را داخل فر قرار می دهید باید فر به خوبی گرم شده باشد. دقت کنید اگر حرارت فر شما به شدت بالا می رود و ممکن است تا آماده شدن مواد کیک بیش از حد داغ شود آن را با دما کمتر روشن بگذارید.
  • کره را که به دمای محیط رسیده است با همزن برقی بزنید تا کاملاً سبک شده و بافت آن تغییر کند. در ادامه شکر را به کره افزوده و هم زدن مواد را به مدت ۵ دقیقه ادامه دهید.
  • به ترکیب کره و شکر خود تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید. هر تخم مرغ را به مدت یک الی دو دقیقه با همزن هم بزنید. وانیل را در این مرحله به ترکیب خود اضافه کنید تا عطر آن را استشمام کنید.
  • حال نوبت به مواد آردی رسیده است. به مواد مایع، نصف ترکیب آرد و بکینگ پودر و نمک را اضافه کنید. در این مرحله به آرامی باید مواد را هم بزنید. دقت کنید هم زدن مواد با همزن برقی به اندازه ای که آرد با مواد مایع مخلوط شود کافی است.
  • پس از اضافه کردن نصف مخلوط مواد خشک، خامه را اضافه کرده و در ادامه باقیمانده آرد را به ترکیب خود اضافه کنید.
  • کف قالبی که برای مواد کیک انتخاب کرده اید را چرب کنید و کاغذ روغنی داخل قالب قرار دهید. مواد را به آرامی داخل قالب بریزید و چند بار قالب را به زمین بزنید تا کاملاً هواگیری شود.
  • دمای فر را که به مدت ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد گرم شده است با دما سنج مدرج اندازه گیری کنید.
  • قالب کیک را در پنجرۀ وسط قرار داده و تایمر را برای مدت زمان ۵۰ دقیقه تنظیم کنید.
  • چراغ فر را روشن کنید تا نیاز نباشد دائم درب فر را باز کنید.
  • پس از پف کردن کیک و پختن آن با استفاده از یک خلال دندان آماد شدن کیک را تست کنید. اگر پس از فرو کردن خلال و خارج کردن آن از کیک چیزی به آن نچسبیده بود یعنی کیک آماده شده است.
  • حال فر را خاموش کرده و درب آن را باز بگذارید و صبر کنید تا کیک شما داخل فر سرد شود.

طرز تهیه کیک وانیلی ساده

با این دستور پخت بی نظیر می توانید از خوردن یکی کیک وانیلی ساده لذت ببرید. کیک وانیلی یکی از کلاسیک ترین کیک هایی است که به عنوان یکی از قدیمی ترین کیک های اروپایی شناخته می شود. در ادامه با طرز تهیه کیک خیس وانیلی و کیک وانیلی بدون فر همراه شما هستیم.

طرز تهیه کیک خیس وانیلی

مواد مورد نیاز برای تهیۀ کیک خیس وانیلی و طرز دستور پخت آن دقیقاً مشابه کیک وانیلی ساده است و تفاوت این کیک با کیک سادۀ آن در سسی است که در انتها روی کیک ریخته می شود. این سس باعث می شود بافت کیک بسیار نرم تر و خوشمزه تر شود و آن را برای عصرانه دلپذیر تر کند.
طرز تهیۀ سس کیک خیس وانیلی

برای تهیۀ سس این کیک رسپی های مختلفی موجود است که ما ساده ترین و خوشمزه ترین دستور پخت آن را در اختیار شما قرار می دهیم.
برای تهیۀ این سس کافی است ۱ پیمانه شکر، ۱ پیمانه شیر و نصف پیمانه روغن مایع را با هم ترکیب کنید. البته می‌توانید میزان این موارد را متناسب با ذائقۀ خود تغییر داده و تنظیم کند.

طرز تهیه کیک خیس وانیلی

زمانی که کیک شما داخل فر است آن‌ها را روی حرارت قرار دهید به صورت مداوم هم بزنید تا به جوش برسد. سپس شعله را خاموش کنید و صبر کنید تا ترکیب سس به دمای محیط برسد. سرد شدن سس کیک وانیلی کمک می کند تا شکر بهتر حل شده و عطر روغن نیز کم شود.
پس از اینکه کیک را از فر خارج کردید، سه چهارم سس کیک وانیلی را به آرامی با قاشق روی آن بریزید. سپس به مدت یک ربع صبر کنید و سپس باقیماندۀ سس را روی کیک ریخته و در نهایت آن را داخل یخچال بگذارید.

طرز تهیه کیک وانیلی بدون فر

رسپی مربوط به طرز تهیه کیک وانیلی بدون فر به این صورت است که تنها لازم است تا مواد کیک وانیلی را که در قسمت قبل توضیح داده شد را به همان روش با یکدیگر ترکیب کنید. این کیک خوشمزه و خوش بافت به سادگی با استفاده از یک قابلمه و روی شعلۀ اجاق گاز پخته می شود.

طرز تهیه کیک وانیلی بدون فر

مواد کیک وانیلی را داخل قابلمه ای که از قبل چرب کرده اید بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. سپس مواد کیک را داخل قابلمه بریزد. سطح آن را با کمک لیسک صاف کرده و درب آن را با دم کنی ببندید. شعلۀ گاز را کم کرده و به مدت ۴۵ الی ۶۰ دقیق صبر کنید تا پخت کامل شود. اکنون کیک وانیلی شما آماده است.

تزئین کیک وانیلی ساده و خانگی

اگر مایل هستید کیک وانیلی ساده یا خیس خود را تزئین کنید و با عکس کیک وانیلی، هنر خود را به همه نشان دهید با مراحل تزئین کیک وانیلی با ما همراه باشید.
برای تزئین کیک وانیلی می توانید شبیه به تزئین کیک اسفنجی عمل کنید. طرز تهیه کیک وانیلی اسفنجی مشابه کیک اسفنجی است.

تزئین کیک وانیلی ساده و خانگی

برای تزئین این کیک کافی است مقداری پودر قند را که از قبل آماده و الک کرده اید روی کیک بپاشید و آن را با خلال بادام یا پسته تزئین کنید. همچنین می توانید از گاناش برای تزئین این کیک خوشمزه استفاده کنید و روی گاناش پودر قند را اضافه کرده و سپس با غنچه های گل محمدی یا توت فرنگی تزئین کنید.

سخن پایانی

برای تهیۀ کیک ساده وانیلی و انواع آن لازم است به نکاتی که باید رعایت شود، دقت کنید. حتماً برای مواد کیک از مواد تازه استفاده کنید. مقدار موادی که در طرز تهیه کیک ساده وانیلی در این مقاله استفاده شده است برای تهیۀ کیک برای ۸ نفر کافی است. شما می توانید به سادگی این کیک فوق العاده خوشمزه را به خشک و یا با رسپی خیس تهیه کنید و از خوردن آن در وعدۀ عصرانه در کنار عزیزانتان لذت ببرید.