کیفیت غذاهای ایرانی از دید توریست‌ها

سایت تروِلر (traveler) لیستی از «بهترین مقصد‌های توریستی برای امتحان کردن خوراکی‌ها، اما بدترین‌شان در دادن غذای محلی به توریست‌ها» منتشر کرده است. این لیست شامل هفت کشور ایتالیا، میانمار، اردن، سریلانکا، ویتنام، چیلی و ایران است. در این مقاله تاکید می‌شود: «این کشورها غذاهای بدی ندارند. اتفاقا برعکس، آن‌ها همگی مقصدهای بسیار خوبی برای سفر هستند و سوای همه‌ی جاذبه‌های‌شان، جای خوبی برای آن‌که غذای‌شان را «امتحان» کنیم هستند. اما وقتی به آن‌ها سفر می‌کنید، از غذاها ناامید می‌شوید.»

این مقاله درباره‌ی شیوه ارائه‌ی غذا به توریست‌ها توسط افراد این کشورها می‌گوید: «این کشورها غذاهای‌شان را به‌خوبی ارائه نمی‌دهند و مسافران را از خوردن بهترین نوع غذاهای‌شان محروم می‌کنند. توریست‌ها مجبورند دنبال رستوران‌ها و کافه‌های مناسب برای خوردن غذاهای اصیل و محلی باشند و آن‌ها را به‌سختی پیدا کنند.»

این مقاله درباره‌ی کشورهایی که در مقابل، روشی درست برای ارایه‌ی غذا دارند می‌گوید: «همه‌ی کشورها این‌طور نیستند. مثلا به ژاپن فکر کنید. غذاهای رستوران‌های ژاپنی براساس ذائقه‌ی خارجی‌ها سرهم‌بندی نشده‌اند و به خاطر بازاریابی برای توریست‌ها کیفیت‌شان پایین نیامده است. هر هتل یا رستوران توریستی که می‌خواهید در ژاپن بروید. می‌توانید مطمئن باشید شانس امتحان غذای باکیفیت محلی را دارید. به همین خاطر است که ژاپن مقصد توریستی محبوبی به حساب می‌آید.»

 

در این مقاله درباره‌ی ایران گفته شده: «ایران هم غذاهای بسیار خوبی دارد که در طول هزاران سال به کیفیت مطلوب و بی‌نقصی رسیده‌اند، اما این غذاها در رستوران‌ها سرو نمی‌شوند. رستوران‌های ایرانی معمولا برنج و کباب دارند که البته غذای خوب و لذیذی است، اما فقط برای یک یا دوبار. این غذا بعد از چندبار خوردن خسته‌کننده می‌شود. برای دسترسی به بهترین غذاهای محلی و اصیل این کشور، باید منتظر باشید به خانه‌ی کسی در ایران دعوت شوید.»