چرا باید موقع سرماخوردگی سوپ مرغ بخوریم؟

آیا سرما خورده‌اید و ناراحتید که نمی‌توانید همراه دوستان خود به رستوران بروید؟ اصلا ناراحت نباشید. با خیال راحت به رستوران بروید و خوش بگذرانید. فقط حواس‌تان باشد که سفارش خود را با انتخاب سوپ مرغ شروع کنید. یک سوپ مرغ سنتی، حجم مناسبی از هویج، سبزیجات و مرغ را در خود جای داده است. هویج، حاوی ترکیبی مغذی به نام بتاکاروتن است و سبزیجات موجود در سوپ مانند گشنیز و جعفری هم مقادیر مناسبی از ویتامین‌ C را در خود دارند. مصرف هر دوی این ریزمغذی‌ها در دوران سرماخوردگی می‌تواند به افزایش قدرت سیستم دفاعی بدن برای مبارزه با عوامل ویروسی و عفونی ناشی از سرماخوردگی کمک کند.

از طرف دیگر، مصرف سوپ‌های رقیق و گرمِ مرغ، به نرم شدن گلو و کاهش خلط در دوران ابتلا به سرماخوردگی و آنفلوآنزا کمک می‌کند. نکته دیگر اینکه سوپ مرغ، حاوی پیاز است که همین پیاز می‌تواند علاوه بر کاهش التهاب بدن در دوران سرماخوردگی، به عنوان یک آنتی‌هیستامین طبیعی هم عمل کند.

آهن، پروتئین، روی و منیزیم موجود در گوشت مرغ هم می‌تواند این سوپ را به ماده‌ای مغذی برای بازیابی انرژی از دست رفته افراد مبتلا به سرماخوردگی تبدیل کند. کلسیم، منیزیم و پتاسیم فراونی که در یک ظرف سوپ مرغ گرم وجود دارد هم علاوه بر بهبود عملکرد دستگاه گوارش، باعث حفظ تعادل آب و الکترولیت‌های بدن می‌شود و جلوی کم‌آب شدن بدن در دوران سرماخوردگی را هم می‌گیرد.

این مطلب توسط سلامتیسم تهیه شده است.