کره گردو چیست؟ طرز تهیه کره گردو

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...

آنچه در این مقاله میخوانید

  • کره گردو چیست؟
  • چرا باید کره گردو را درست کرد؟
  • مواد اولیه کره گردو
  • دستورالعمل تهیه کره گردو
    • 1- قرار دادن گردوها در فر
    • 2- روند تبدیل شدن به کره
    • 3- افزودن مواد اختیاری
  • دستورالعمل ذخیره سازی کره گردو
  • نحوه استفاده از کره گردو

اگر تا به حال فکر کرده‌اید که تهیه کره گردو خانگی بسیار پیچیده و وقت گیر است، پس بهتر بوده که دوباره به آن فکر کنید. شما فقط به یک غذاساز و یک ماده نیاز دارید و آن هم گردو است. درست کردن کره گردو باعث آزاد شدن روغن‌های طبیعی آنها می‌شود و تبدیل آن به کره را بسیار ساده می‌کند. پس اگر می‌خواهید طرز تهیه کره گردو را به طور کامل آموزش ببینید، با با ما همراه باشید.

کره گردو چیست؟

کره گردو با خرد کردن گردوی خام یا برشته به صورت خمیر تهیه می‌شود. با تجزیه گردوها در فرآیند مخلوط کردن، روغن‌های طبیعی آزاد می‌شوند تا یک کره خامه‌ای شکل بگیرد. می‌توانید از کره گردو در کاربردهای مختلفی، از شیرینی گرفته تا طعم‌دار کردن مواد غذایی دیگر استفاده کنید. گردو منبع آنتی اکسیدان، اسیدهای چرب امگا 3 و فیبر است.

کره گردو چیست؟

چرا باید کره گردو را درست کرد؟

  • آسان است: این دستور غذا فقط به یک ماده یعنی گردو، به علاوه هرگونه افزودنی دیگر نیاز دارد. پس از تست کردن گردوها کافی است آنها را به غذاساز اضافه کرده و همه را با هم مخلوط کنید.
  • همه کاره است: کرده گردو یک دستور غذایی عالی است. بعد از اینکه گردوها را به کره تبدیل کردید، می‌توانید آن را به اندازه دلخواه خود شیرین کنید. شکلات را به آن اضافه کرده یا طعم‌ها و ترکیب‌های مختلفی را آزمایش کنید.
  • سالم است: گردو خواص بسیار زیادی برای سلامتی دارد. گردو سرشار از آنتی اکسیدان‌هاست، منبعی باور نکردنی از امگا 3 است، می‌توانند بیماری‌های قلبی را کاهش دهن، التهاب را کم کند و بسیاری فواید دیگر را به همراه داشته باشد.

مواد اولیه کره گردو

برای تهیه کره گردو به مواد زیر نیاز دارید:

  • گردو: گردوی خام برای این دستور توصیه می‌شود. فقط مطمئن شوید که از گردو به اندازه کافی برای پوشاندن تیغه غذاساز خود استفاده کنید (ما حداقل از 3 فنجان گردو استفاده می‌کنیم).
  • مواد غذایی اختیاری: خلاق باشید. ترکیب مورد علاقه شما می‌تواند پودر کاکائو، شربت افرا (یا خمیر خرما) و نمک دریایی باشد؛ اما می‌توانید شکر نارگیل، عصاره وانیل، پودر نارگیل برشته، دارچین و جوز هندی، شکلات آب شده، دانه‌های چیا، تخم کتان آسیاب شده و موارد دیگر را نیز امتحان کنید.

مواد اولیه کره گردو

دستورالعمل تهیه کره گردو

  • زمان آماده سازی: 5 دقیقه
  • زمان پخت: 8 دقیقه
  • زمان پردازش: 10 دقیقه
  • زمان کل: 23 دقیقه
  • تعداد وعده: 16 قاشق غذاخوری

طرز تهیه کره گردو به شرح زیر است:

1- قرار دادن گردوها در فر

ابتدا فِر خود را روی 175 درجه سانتی گراد گرم کنید، سپس گردوی خام را در یک لایه یکنواختی به یک ورقه پخت متوسط ​​اضافه کنید. گردوها را در دمای 175 درجه سانتی گراد به مدت 7 تا 8 دقیقه تست کنید. وقتی به علامت 7 دقیقه رسید، خیلی دقت کنید تا نسوزد و بلافاصله آن را از فر خارج کنید.

2- روند تبدیل شدن به کره

گردوهای برشته شده را با دقت به غذاساز منتقل کنید (نیازی به خنک شدن ندارند). سپس قسمت بالای غذاساز را محکم کرده و شروع به هم زدن کنید. کل این فرآیند تقریباً 5 تا 10 دقیقه به طول مینجامد. این مخلوط به صورت یک مخلوط خشک و خرد شده در می‌آید. سپس به یک خمیر غلیظی تبدیل می‌شود. مخلوط کردن را تا رسیدن به حالت خمیری ادامه دهید.

دستورالعمل تهیه کره گردو

3- افزودن مواد اختیاری

در این مرحله، می‌توانید تیغه را بردارید و هر یک از مواد اختیاری را مستقیماً به غذاساز اضافه کنید و هم بزنید یا آن را به یک کاسه دیگری منتقل کنید تا مخلوط شوند. اگر می‌خواهید طعم‌های مختلف را آزمایش کنید، فقط کمی کره گردو را به یک کاسه کوچکی اضافه کرده و آن را آزمایش کنید.

دستورالعمل ذخیره سازی کره گردو

با این دستور 1 فنجان کره گردو درست می‌شود. 2 تا 3 ماه در ظرف دربسته در یخچال یا حدود یک ماه در انبار می‌توانید آن را نگهداری کنید.

نحوه استفاده از کره گردو

  1. کرده گردو را روی مافین‌های برشته شده، نان تست، کرامپت و سایر بریزید و روی آن را با پودر نارگیل یا دارچین آسیاب شده تزیین کنید.
  2. یک قاشق غذاخوری از کره را به اسموتی اضافه کنید.
  3. مقداری پودر کاکائو و شربت افرا را به کره گردویی خود اضافه کنید و آن را با بلغور جو دوسر مخلوط نمایید. این دستور غذا را برای بلغور جو دوسر فوری تهیه کنید تا راهی بسیار آسان برای تهیه جو دوسر باشد.
  4. مقداری کره گردو را در داخل خرما پر کنید و برای یک میان وعده سریع و شیرین آماده کنید.
  5. کره را به کوکی‌ها، کیک‌ها و کلوچه‌ها اضافه کنید.
  6. با کره سس درست کنید یا از آن به جای کره بادام زمینی در وعده‌های خود استفاده کنید.
  7. ساندویچ کره گردو و ژله درست کنید. آن را سرد یا کبابی بخورید.
  8. کرده را به سوپ اضافه کنید.
  9. مقداری کره گردو را به سیب زمینی شیرین پخته شده اضافه کنید.

نحوه استفاده از کره گردو

سوالات متداول

1-آیا باید ابتدا گردو را خیس کنم؟

خیساندن گردو برای این دستور غذا ضروری نیست اما خیس کردن گردو را کمی تلخ می‌کند.

3- آیا گردو تلخ تر از سایر آجیل‌ها نیست؟

بله، گردو به طور طبیعی تلخ‌تر از سایر آجیل‌هاست. بنابراین کره گردو کمی تلخ می‌شود. می‌توانید از شیرین کننده و مواد اضافی ذکر شده در دستور غذایی استفاده کنید. اگر هنوز کره گردو برای ذائقه شما بسیار تلخ است، می‌توانید انواع مختلف آجیل مانند بادام هندی را با گردو مخلوط کنید.

کلام آخر

طرز تهیه کره گردو بسیار آسان است و شما تنها به یک ماده به نام گردو نیاز دارید. با تبدیل گردوها به کره می‌توانید یک ماده مغذی با خواص فراوان را تهیه کنید. کره را می‌توانید در وعده صبحانه به همراه نان‌های تازه میل کنید. همچنین، از گره گردو می‌توان برای تهیه انواع غذاهای مختلف مانند سوپ نیز استفاده کرد.