یکی از بزرگترین اهداف برنامه جهانی غذای سازمان ملل متحد، WFP، به صفر رساندن گرسنگی تا سال 2030 است. در این راستا، سازمان ملل هر ساله کمپینهای متفاوتی در سراسر جهان برگزار میکند. امسال نیز به مناسبت روز جهانی غذا (24مهر)، کمپینی با شعار " Stop The Waste " به صورت جهانی در حال اجرا است.
اسنپ فود نیز در این پویش جهانی با سازمان ملل همراه شده است تا صدای این دغدغه بزرگ جهانی در ایران باشد.
- ابتدا با جواب دادن به 4 سوال کوتاه، با آمار و ارقام تکان دهنده این مسئله جهانی آشنا میشوید.
- در ادامه توجه شما، به 6 راهکار ساده اما تاثیرگذار جلب خواهد شد.
- در پایان نیز یک کد تخفیف به عنوان هدیه شرکت در کمپین دریافت خواهید کرد.
فکر میکنید هر شب چند درصد از 7.7 میلیارد نفر در دنیا گرسنه میخوابند؟
متاسفانه درست نیست، طبق آمار جهانی، از هر 9 نفر، هر شب 1 نفر گرسنه و بدون غذا میخوابد، این یعنی %11 مردم جهان از گرسنگی رنج میبرند.
بله درست است، این یعنی از هر 9 نفر، هر شب 1 نفر گرسنه و بدون غذا میخوابد.
به نظر شما آیا غذای تولید شده در جهان، برای سیر کردن این تعداد گرسنه کافی است؟
بر خلاف تصور عموم مردم، همین غذای تولید شده در جهان، برای سیر کردن همه مردم دنیا کافی است.
پس به نظرتون مشکل از کجاست؟ بریم سوال بعدی تا با اصلیترین دلیل این موضوع آشنا بشیم.
بر خلاف تصور عموم مردم، همین غذای تولید شده در جهان، برای سیر کردن همه مردم دنیا کافی است.
پس به نظرتون مشکل از کجاست؟ بریم سوال بعدی تا با اصلیترین دلیل این موضوع آشنا بشیم.
فکر میکنید سالانه چند درصد غذای تولید شده در جهان، اسراف میشود؟
متاسفانه خیلی بیشتر از آن چیزی که شما فکر میکنید اسراف میشود. سالانه حدود یک سوم غذای تولید شده در جهان (معادل 1.3 میلیون تن غذا یا 1,000,000,000,000 دلار) دور ریخته میشود و همین اسراف غذا، اصلیترین دلیل گرسنگی %11 مردم جهان است. پس برای رسیدن به جهانی بدون گرسنگی، باید به اسراف غذا پایان دهیم. موضوع حتی فقط غذا نیست. اسراف کردن، پول، نیروی کار، منابع، انرژی، زمین، بذر و آبی که برای تولید غذا استفاده شده را نیز تحت تاثیر قرار میدهد.
بله درست است، سالانه حدود یک سوم غذای تولید شده در جهان (معادل 1.3 میلیون تن غذا یا 1,000,000,000,000 دلار) دور ریخته میشود و همین اسراف غذا، اصلیترین دلیل گرسنگی %11 مردم جهان است. پس برای رسیدن به جهانی بدون گرسنگی، باید به اسراف غذا پایان دهیم. موضوع حتی فقط غذا نیست. اسراف کردن، پول، نیروی کار، منابع، انرژی، زمین، بذر و آبی که برای تولید غذا استفاده شده را نیز تحت تاثیر قرار میدهد.
فکر میکنید چند درصد از اسراف غذا در دنیا، به بخش مصرف کننده مربوط میشود؟
سهم مصرف کننده در اسراف بیش از تصور شماست. سالانه %25 از اسراف غذا مربوط به بخش تولید، %15 مربوط به بخش توزیع، و %60 مربوط به مصرف میشود.
بنابراین هر یک از ما میتوانیم با چند راهکار ساده شخصی برای جلوگیری از اسراف غذا در این حرکت جهانی سهیم شویم.
بله درست است، %25 از اسراف غذا مربوط به بخش تولید، %15 مربوط به بخش توزیع، و %60 مربوط به مصرف میشود.
بنابراین هر یک از ما میتوانیم با چند راهکار ساده شخصی برای جلوگیری از اسراف غذا در این حرکت جهانی سهیم شویم.
با روشن شدن اهمیت موضوع اسراف و نقش اساسی آن در از بین بردن گرسنگی، هر یک از ما به عنوان مصرف کننده میتوانیم با به کار بردن چند راهکار شخصی ساده، از هدر رفت مقدار زیادی از غذا جلوگیری کنیم. این پیشنهادها هر چند بسیار سادهاند، اما اگر تبدیل به عادت رفتاری ما شوند، تاثیر شگفتانگیزی بر کاهش میزان اسراف خواهند گذاشت.
راهکارها